نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی

آتش اختلاف میان سران اسرائیل بالا گرفت

اختلاف بین سران رژیم صهیونیستی درباره شکست از مقاومت فلسطین رو به افزایش است و هر کدام دیگری را مقصر این موضوع می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، از روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، رهبران احزاب مخالف در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی، از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر به خاطر سلب مسئولیت از خود به خاطر شکست از مقاومت فلسطین انتقاد کردند.

 

نتانیاهو اخیرا در اظهاراتی، اعتراض نیرو‌های ذخیره ارتش به لایحه تغییرات قضائی و تمرد آن‌ها را یکی از عوامل شکست رژیم صهیونیستی از مقاومت فلسطین اعلام کرده بود.

 

«یائیر لاپید» رهبر حزب «یش عتید» در نشست این حزب، درباره بی کفایتی و تزویر نتانیاهو گفت که وی هر بار توئیت‌هایی را منتشر و سپس حذف می‌کند. حرفش را می‌زند و بعد تکذیب می‌کند. این روش اوست.

 

وی با اشاره به اظهارات اخیر نتانیاهو علیه نیرو‌های ذخیره ارتش، افزود: این بار دیگر به تو اجازه نمی‌دهیم این گفت‌وگوی یک طرفه را ادامه دهی!

 

این مقام صهیونیست گفت: نتانیاهو از سکوت ما سوء استفاده می‌کند و از سرزنش دیگران (به خاطر بی کفایتی خودش) ابا ندارد! همین هفته گذشته، تمام نهاد‌های امنیتی را متهم کرد و دیروز هم نیرو‌های ذخیره را مقصر دانست!

 

لاپید از نتانیاهو خواست این سئوال را از خود بپرسد که چه کسی مسئول شکست است و چه کسی نقش خود را به خوبی ایفا نکرد و چه کسی اکنون باید استعفا دهد.

 

وی از نتانیاهو خواست تا مسئولیت پذیر باشد و به جای حمله به مخالفان سیاسی، بر تلاش برای بازگرداندن اسرای صهیونیست، شکست نخوردن از مقاومت فلسطین و افزایش کارآیی کابینه اش تمرکز کند.

 

«آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «یسرائیل بیتنو» نیز از نتانیاهو خواست مسئولیت شکست از مقاومت فلسطین را بپذیرد و استعفا دهد.

 

«میراو میکائیلی» رهبر حزب کارگر نیز خواستار استعفای نتانیاهو شد و گفت: نتانیاهو ثابت کرده که حاضر است (رژیم) اسرائیل را فدای منافع شخصی خود کند.

 

وی به تحرکات نظامی برخی وزرای تندرو کابینه نتانیاهو در کرانه باختری اشاره کرد و گفت: نتانیاهو برای حفظ کابینه خود به کسانی امتیاز می‌دهد که دنبال باز کردن جبهه جدیدی از جنگ به روی نظامیان اسرائیلی در کرانه باختری هستند.

 

«بزالل اسموتریچ» رهبر حزب افراطی «صهیونیسم دینی» و «ایتامار بن گویر» رهبر حزب افراطی «عوتسما یهودیت» که از متحدان نتانیاهو هستند اخیرا خواستار اعمال محدودیت بیشتر برای فلسطینی‌ها در کرانه باختری و مسلح کردن شهرک نشینان صهیونیست شده اند.

 

جنگ غزه هم نتوانست سران رژیم صهیونیستی را متحد کند و کوچکترین موضوعی به تشدید تنش بین آن‌ها می‌انجامد. کارشناسان معتقدند تداوم این تنش‌ها می‌تواند به فروپاشی درونی این رژیم و جنگ داخلی بین صهیونیست‌ها بیانجامد.

 

در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی ها، نیرو‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

 

در کنار اقدامات جنایت بار رژیم تل آویو در غزه که هر روز ابعاد بیشتری می‌یابد، حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

 

نگرانی‌های جهانی به فاجعه انسانی و کشتار بی ترحم مردم غزه و درخواست‌ها برای متوقف کردن ماشین کشتار رژیم اسراییل، رو به افزایش است، اما رژیم صهیونیستی همچنان بی وقفه بر حملات خود ادامه داده و سخنگوی ارتش این رژیم تاکید کرده که اصلا مساله آتش بس مطرح نیست و در واقع همه برنامه‌ها و طرح‌های این رژیم برای جنگ، کشتار و ویرانی بیشتر است.

 

تداوم بمباران غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی در حالی ادامه دارد که کشور‌های غربی حامی رژیم صهیونیستی نیز تاکنون هرگونه قطعنامه آتش بس در شورای امنیت را وتو کرده و یا به جای تلاش برای توقف کشتار و بمباران فلسطینیان، به دنبال تصویب قطعنامه‌هایی در حمایت بیشتر از تل‌آویو هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار