لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فرماندهی کل فراجا دیدار کرد

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران دیدار و از زحمات و خدمت رسانی مداوم و بی منت پرسنل فراجا تشکر و قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران دیدار و از زحمات و خدمت رسانی مداوم و بی منت پرسنل فراجا تشکر و قدردانی کرد.

 

رییس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در این دیدار اظهار کرد: دستگاهی که بیشترین ارتباط با مردم را دارد و تمام کشور را از خطوط مرزی و روستاهای دورافتاده تا قلب شهرهای بزرگ به طور مداوم و روزانه، تحت خدمت رسانی بی منت قرار می دهد، نیروی انتظامی است.

 

وی تاکید کرد: قطعا پیوند نزدیک و گسترش تعامل دوجانبه مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فراجا، کمک به تسریع و تسهیل مشکلات مردم خواهد کرد، چرا که ارتقاء کیفیت خدمت رسانی تمام دستگاهها حتی نهادهای عمومی کشور، مطالبه مردم از دولت می باشد و به همین منظور است که مردم جهت بیان مشکلات به نهاد ریاست جمهوری مراجعه می کنند.

 

در این دیدار سردار احمدرضا رادان ضمن ابراز خرسندی از لزوم تقویت این دیدارها به منظور تسریع در رفع مشکلات مردم، ابراز کرد: نیروی انتظامی قوی تر و مصمم تر از قبل، در کنار مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری خدمت رسان مردم است و تلاش می کند این همکاری بیش از پیش موجب کارگشایی متعدد برای ملت شریف ایران شود.

 

در پایان این جلسه که با حضور مدیران ارشد ارتباطات مردمی دولت و فراجا صورت گرفت، حجت الاسلام والمسلمین صالحی با حضور در سامانه پاسخگویی ۱۹۷ از روند مطلوب پاسخ گویی به مطالبات مردمی تشکر و قدردانی کرد.

 

گفتنی است که این دیدار، دومین حضور رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهادریاست جمهوری در سامانه ۱۹۷ فراجا بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار