قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

ماجراجویی های بن سلمان به جیبوتی رسید

ولیعهد عربستان قصد دارد مرکز امنیتی متخصص در مأموریت‌های جاسوسی را در جیبوتی راه اندازی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ چهار سال از سکانداری ملک سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی در راس هرم قدرت در سرزمین حجاز می گذرد، سال هایی که با بیماری سلمان همراه بوده و عملا محمد فرزند او به همه کاره ی عربستان بدل شده است. حضور در راس زارت دفاع و عهده داری ولایت عهدی، موجب بلند پروازی او در این سال ها شده است، با این حال ناکامی در تداوم جنگ یمن و سقوط هم پیمانان ریاض در سوریه، محمد بن سلمان را بیش از هر زمانی در موضع ضعف قرار داده است.


با این وجود ماجراجویی های شاهزاده جوان سعودی هم چنان ادامه دارد. در جدیدترین خبرهای منتشره در این باره حساب کاربری "العهد الجدید" در توییتر اعلام کرد که به سند محرمانه‌ای دست یافته که معامله بزرگی میان عربستان و جیبوتی را فاش می‌کند. این معامله شامل ایجاد مرکز نظارت و جاسوسی است که مأموریت آن نظارت بر مخالفان و جاسوسی کردن از آن‌ها و عملیات جاسوسی و اقدامات هکری علیه کشورهای مجاور است.

 

این حساب کاربری نوشت: این معامله که ارزش آن بالغ بر دو میلیارد دلار است شامل خرید سلاح به نفع نیروهای مسلح جیبوتی در ازای تأسیس این مرکز است. اسماعیل عمر جیله، رئیس‌جمهوری جیبوتی در آغاز این معامله را رد کرده به این دلیل که مبلغی که به او پیشنهاد شد ۵۰ میلیون دلار بود اما بعد از اینکه بن سلمان ارزش معامله را افزایش داد او به سرعت قبول کرد.

 

این حساب کاربری نوشت: این مرکز مکانی برای آغاز تمامی اقدامات شنیع اعم از قتل، هک، کنترل مخالفان، جاسوسی و هک اطلاعات کشورهای مجاور به ویژه قطر، کویت و عمان خواهد بود و ارتش جیبوتی از آن برای عضوگیری از مزدوران در قالب گارد محافظتی محمد بن سلمان استفاده خواهد کرد.

 

دلیل انتخاب جیبوتی این است که به مراکز و شرکت‌های جاسوسی جهانی مشهور است و در عین حال انتخاب این منطقه علاوه بر موقعیت جغرافیایی‌اش به این دلیل مهم است که نگاه‌ها را از دفتر پادشاهی و اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی دور می‌سازد به ویژه بعد از ترور جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد عربستانی.

 

براساس حساب کاربری العهد الجدید، اسم سفیر عربستان در جیبوتی چه بسا در روزهای آینده بر سر زبان‌ها افتاده و همان نقش سرکنسول عربستان در ترکیه یا حتی بدتر را ایفا کند به طوریکه این سفیر خط مستقیم ارتباطی با محمد بن سلمان را دارد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار