زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

چراغ سبز مشروط محمود عباس به آمریکا برای اداره غزه

طبق ادعای یک روزنامه آمریکایی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی به دولت آمریکا برای پذیرش نقش حاکمیتی در غزه بعد از اتمام جنگ چراغ سبز نشان داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه نیویورک‌تایمز مدعی شده محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی به دولت آمریکا برای پذیرش نقش حاکمیتی در غزه بعد از اتمام جنگ چراغ سبز نشان داده است.

 

با وجود این، روزنامه آمریکایی نوشته محمود عباس گفته در صورتی حاضر به پذیرش چنین نقشی است که آمریکا به یک راهکار دو دولتی تمام‌عیار برای پایان دادن به درگیری‌های اسرائیل-فلسطین پایبند باشد.

 

حسین الشیخ، دبیر کل سازمان آزادی بخش فلسطین به این روزنامه گفت که هفته گذشته با آنتونی بلینکن صحبت کرده است. او گفت تشکیلات خودگردان به دنبال تعهدی از دولت آمریکا است که نوار غزه، کرانه باختری و قدس شرقی را شامل شود.

 

حسین الشیخ همچنین اضافه کرد سران تشکیلات خودگردان به دنبال دیدن طرحی جدی از آمریکایی‌ها هستند که اسرائیل را به پایبندی و تعهد به راهکار دو دولتی ملزم کند.

 

از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه سی و چهار روز می‌گذرد. در این حملات، ۱۰۵۶۹ نفر شامل ۴۲۳۷ کودک، ۲۸۲۳ زن و دختر و ۶۳۱ سالمند شهید شدند؛ علاوه بر این، گزارش‌هایی درباره بیش از ۳۰۰۰ مفقود و ۲۶۰۰۰ شهروند فلسطینی مجروح ثبت شده است.

 

آمریکا و غرب همسو از این حملات رژیم اسرائیل حمایت کرده‌اند. با وجود آنکه بسیاری از نهادهای کمک‌رسانی و بهداشتی سازمان ملل درباره وضعیت انسانی وخیم غزه هشدار داده‌اند، آمریکا و کشورهای غربی با حمایت همه‌جانبه از جنایات رژیم صهیونیستی، مدعی هستند آتش‌بس در غزه تنها به نفع حماس خواهد بود.

 

وزرای خارجه گروه هفت از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا چهارشنبه در بیانیه‌ای گفتند از وقفه بشردوستانه درگیری‌ها در غزه حمایت می‌کنند اما از درخواست برای آتش‌بس خودداری کردند.

 

تاکنون بیش از ۱.۵ میلیون فلسطینی تحت تاثیر عملیات نظامی و رژیم صهیونیستی در ماه گذشته آواره شده‌اند و از محل زندگی خود در غزه فرار کرده‌اند. با این حال رژیم صهیونیستی هیچ یک از این موارد را در نظر ندارد و مدام بر این نکته تاکید می‌کند که جنگ را تا زمان نابودی کامل حماس ادامه می‌دهد./ فارس

ارسال نظر