بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

تخریب کامل ۴۰ هزار واحد مسکونی در غزه

دفتر اطلاع‌رسانی دولت وابسته به حماس در غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تاکنون حدود 32 هزار تن بمب و موشک بر سر مردم غزه ریخته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، امروز (جمعه) با بی سابقه خواندن میزان تخریب رخ داده در پی حملات، گفت که نیمی از خانه‌های غزه به شکل کلی یا جزئی آسیب دیده است.

 

به نوشته الجزیره، در این بیانیه آمده است که ۴۰ هزار خانه در غزه به طور کامل با خاک یکسان شده است و رژیم اشغالگر ۳۲ هزار تن شامل ۱۳ هزار بمب و موشک بر سر مردم غزه ریخته است.

 

به گفته این نهاد، میزان خسارت وارد شده به ساختمان‌ها و آپارتمان‌های مسکونی به دو میلیارد دلار می‌رسد.

 

در همین راستا، گزارش یک نهاد سازمان ملل حاکی است جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی اقتصاد فلسطینی‌ها در غزه و کرانه باختری را یک دهه عقب برده است.

 

در گزارشی که روز پنجشنبه «برنامه توسعه سازمان ملل» منتشر کرده تصویر ناامیدکننده‌ای از شرایط اقتصادی در نوار غزه ترسیم شده است. ۱۰۷۰۰ نفر در غزه بعد از حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

 

«عبدالله الدرداری»، مدیر دفتر منطقه‌ای برنامه توسعه سازمان ملل گفته از زمان آغاز درگیری‌ها شمار فلسطینی‌هایی که در فقر زندگی می‌کنند با افزایش ۳۰۰ هزار نفری روبرو بوده است.

 

آژانس پناهندگان سازمان ملل گزارش داده از زمان آغاز درگیری‌ها در غزه نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر در غزه آواره شده‌اند. همزمان، اقدام رژیم اسرائیل در محاصره کامل غزه باعث ایجاد بحران انسانی در این منطقه شده است.

 

الدرداری گفت چنانچه جنگ قرار باشد برای یک ماه دیگر ادامه داشته باشد اقتصاد فلسطین ۱۹ سال به عقب برخواهد گشت. او گفت: «این به معنای آن است که فلسطین به سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۲ بازخواهد گشت.»

 

وی اضافه کرد: «هر سرمایه‌گذاری که جامعه بین‌المللی و مردم فلسطین صرف توسعه انسانی کرده‌اند – اعم از آموزش، سلامت، رشد، تجارت- و هر آنچه که از سال ۲۰۰۲ ساخته شده از دست خواهد رفت.»/ فارس

ارسال نظر