سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

افزایش تکان‌دهنده خودکشی و اختلالات روانی در اسرائیل

افزایش تکان‌دهنده خودکشی و اختلالات روانی در اسرائیل معاریو با تکان دهنده خواندن آمار مراجعه کنندگان مبتلا به اختلالات روانی ناشی از عملیات طوفان الاقصی به مراکز درمانی از نارضایتی ضد کابینه و ارتش اسرائیل و آمار خودکشی درصفوف سربازان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که بیش از یک ماه از عملیات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» رزمندگان فلسطینی علیه صهیونیست‌ها می‌گذرد، رسانه‌های اسرائیلی با اذعان به برق‌آسا بودن عملیات هفتم اکتبر گزارش دادند هزاران تن از سربازان ارتش و خانواده‌ها دچار شوک روانی و مبتلا به امراض روانی تکان‌دهنده عمیقی شده‌اند.

 

به اذعان رسانه عبری معاریو، در «اسرائیل» همچنان ساکنان اشغالی و نظامیان ارتش در شوک روانی و با صدمات روحی و اختلالات روانی ناشی از عملیات هفتم اکتبر دست و پنجه نرم می‌کنند.

 

این روزنامه فاش کرد: صدها سرباز با آغاز عملیات فلسطینی‌ها در معرض وحشت «شنبه سیاه» (طوفان الاقصی) قرار گرفته‌اند و شمار فراوانی از نظامیان با شوک تکان‌دهنده‌ای که بر آنان عارض شده تحت درمان و مداوای برای مدت نامعلوم مراکز درمانی ارتش قرار گرفته‌اند و برخی دیگر نیز به مصرف داروهای روان درمانی روی آورده و برخی دیگر نیز اقدام به خودکشی کرده‌اند.

 

معاریو فاش کرد که حوادث «شنبه سیاه» (طوفان الاقصی) و جنگ غزه کارایی سازمان سلامت روان را در «اسرائیل» به شکل جدی مختل کرده است و به اقرار سازمان «بیمه ملی» صهیونیست‌ها حجم مراجعه کنندگان با امراض روحی و روانی بسیار بالا است و تاکنون بیش از ۱۳ هزار نفر مراجعه کننده داشته است و وزارتخانه امنیت داخلی نیز از ۲۰۰۰ مبتلا به بیماری‌های روانی ناشی از جنگ گزارش داده که این ارقام صرفاً موج نخست از وضعیت رو به افزایش مبتلایان است.

 

در شرایطی که هزاران نفر از ساکنان در اراضی اشغالی منتظر دریافت خدمات درمانی هستند، معاریو با افشای محتویات تکان‌دهنده مکالمات تلفنی ساکنان اشغالی و بیماران ناشی از جنگ اخیر از شِکوه پر تکرار و خشم آنان با مضمون «ارتش کجاست؟» یا «حکومت کجاست؟» خبر داد.

 

رژیم صهیونیستی برای سی و پنجمین روز متوالی حملات زمینی، هوایی و دریایی به نوار غزه را پی گرفته، این در حالی است که گروه‌های مقاومت با تلاش ارتش اشغالگر برای نفوذ به نوار غزه مقابله می‌کنند و علاوه بر کشته شدن بیش از ۱۴۰۰ صهیونیست و اسارت ۲۴۰ نفر در نبرد طوفان الاقصی، خسارات سنگینی به صفوف آن وارد می‌کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار