درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

آیت الله رئیسی در دیدار امیر قطر: رژیم صهیونیستی صاحب هیچ حقی در سرزمین فلسطین نیست

رئیس جمهور در دیدار امیر قطر، گفت: مرور زمان نه اشغالگری را مشروع می‌کند و نه حقی برای اشغالگر ایجاد می‌کند؛ هر راه‌حلی برای مسئله فلسطین باید این نکته کلیدی را لحاظ کند که رژیم صهیونیستی غاصب و اشغالگر بوده و صاحب هیچ حقی در سرزمین فلسطین نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز به وقت محلی در نخستین بخش از برنامه‌های سفر به عربستان برای شرکت در اجلاس اضطراری سران سازمان همکاری اسلامی، در دیدار شیخ «تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر قطر، با اشاره به اینکه مدیریت صحنه در جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع و بی‌گناه غزه در دست آمریکایی‌هاست، بر اجرایی شدن هر چه سریع‌تر آتش‌بس فوری در غزه و جلوگیری از وقت‌کشی و تعلل آمریکا و رژیم صهیونیستی در این زمینه تاکید کرد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه ساز و کار نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در همان روزهای نخست جنگ فروریخت، اما آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند آن‌ها را سرپا نگاه دارند، افزود: صهیونیست‌ها ناتوان از مقابله با نیروهای مقاومت، فقط به قتل‌عام زنان و کودکان بی‌دفاع و بی‌گناه غزه روی آورده‌اند.

 

رئیسی با اشاره به سکوت مرگبار دولت‌های مدعی دفاع از حقوق بشر و بی‌عملی سازمان‌های بین‌المللی در مقابل جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در کشتار مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه، از جمله قتل‌عام بیش از 5 هزار کودک بی‌گناه فلسطینی، هشدار داد: اگر ملت‌ها از بی‌عملی دولت‌ها ناامید شوند، تاب‌آوری آنها طاق شده و احتمال وقوع هر اتفاقی در منطقه هست و دیگر هیچ‌کس نخواهد توانست جلوی خروش ملت‌ها را بگیرد.

 

رئیس جمهور همچنین اظهار کرد: مرور زمان نه اشغالگری را مشروع می‌کند و نه حقی برای اشغالگر ایجاد می‌کند؛ هر راه‌حلی برای مسئله فلسطین باید این نکته کلیدی را لحاظ کند که رژیم صهیونیستی غاصب و اشغالگر بوده و صاحب هیچ حقی در سرزمین فلسطین نیست.

 

شیخ «تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر قطر نیز در این دیدار نقش جمهوری اسلامی ایران و رئیسی را در جهان اسلام پیشگامانه و تعیین‌کننده توصیف کرد و از فشار افکار عمومی در مجبور کردن دولت‌های حامی رژیم صهیونیستی برای تغییر مواضع گفت و افزود: امیدوارم نشست امروز در کمک عینی و عملی به فلسطینیان غزه مفید واقع شود.

 

امیر قطر با بیان اینکه رژیم صهیونیستی توان تداوم درگیری و جنگ فرسایشی را ندارد، تاب‌آوری نیروهای مقاومت را در نتیجه معادله جنگ تعیین کننده دانست./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار