اطلاعیه ساترا درباره «تاسیان»: بدون مجوز منتشر شده / رسیدگی به تخلف عوامل تولید و سکوی انتشار دهنده در دست پیگیری است اختتامیه فیلم فجر ۴۳ / برندگان سیمرغ بلورین چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ مشخص شدند + اسامی نماهنگ سلام فرمانده ۴ ابوذر روحی استاد میرخانی غزل‌سرا و تاریخ‌دان البرزی درگذشت شوهر معروف‌ترین زن شوروی کیست؟ نامزد‌های دریافت سیمرغ جشنواره فیلم فجر معرفی شدند «پیر پسر» در سانس ویژه روز هشتم جشنواره فیلم فجر بلیت ۸۰ هزار تومانی جشنواره فیلم فجر، در بازار سیاه به ۸ میلیون تومان رسید اکران «پسر دلفینی ۲» با صدای شروین حاجی‌پور آغاز یک برنامه طنز جدید از محسن افشانی پاسخ علی اوجی به همکاری با نرگس محمدی در فیلم «دست تنها» فریبا متخصص در بیمارستان بستری شد بهرام رادان رسماً از داوری جشنواره فیلم فجر خارج شد پایان سریال «مرد شنی» در سایه اتهامات اخلاقی مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه نمایش خانگی باعث انحراف جوانان می‌شود

ماجرای استفاده از «خمره» موزه رشت به عنوان سطل زباله!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان با اشاره به اینکه «خمره» موزه شهر رشت متعلق به دوره معاصر است، گفت: از این خمره به عنوان سطل زباله نیز استفاده نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۷ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی جهانی اظهار کرد: قدمت خمره موزه شهر رشت به دوران معاصر بازمی گردد که محلی برای تأمین و ذخیره آذوقه بوده و کیسه پلاستیکی روی آن برای جلوگیری از نفوذ گرد و غبار و ریزش خس و خاشاک با توجه به مرمت‌های در دست اقدام موزه به درون آن بوده است؛ که متأسفانه به نظر می‌رسد با سو نیت ابتدا فرو رفتگی کوچکی در کیسه ایجاد شده و سپس با ریختن چند تکه آشغال به خیال خام قصد بر آن بوده تا در اذهان اینگونه تداعی شود که خمره محل جمع آوری زباله می‌باشد.

وی ادامه داد: گور موجود، بازسازی یکی از انواع گور‌های باستانی استان است که به دلیل تثبیت اسکلت و اشیا بدلی داخل آن با مواد نگهدارنده از نظر علمی و ایمنی قابل دفاع بوده و اصولاً از ابتدا طراحی آن بر اساس الگوی فعلی بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان اضافه کرد: طی دو سال اخیر بیش از ده میلیارد تومان برای مرمت موزه، کف ساری، محوطه سازی، ثبت بیش از ۲۷ هزار شیء در سامانه جام و… هزینه شده است. / مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار