سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

خبر جدید درباره واریز سود سهام عدالت+ نحوه واریز

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: سود سهام عدالت امسال هم دو مرحله‌ای واریز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی حاجی‌وند در مورد نحوه واریز سود سهام عدالت در سال جاری، گفت: امسال طبق آخرین پیگیری‌هایی که انجام شده، به احتمال زیاد سود سهام عدالت مانند سال گذشته به صورت دومرحله‌ای واریز خواهد شد.

 

وی گفت:‌ تا کنون مجامع حدود 90 درصد از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت برگزار شده و 3 تا 4 شرکت مانده‌اند که آن هم به زودی مجامع‌شان برگزار می‌شود و تکلیف سود سهامداران عدالت با برگزاری این مجامع روشن خواهد شد.

 

مشاور رئیس سازمان بورس در مورد میزان سود سهام عدالت هم گفت: وقتی مجامع شرکت‌ها برگزار شود و میزان سود قابل تقسیم برای سهامداران مشخص شود، می‌توان در مورد میزان سود سهام عدالت هر فرد اظهارنظر کرد اما آنچه الان مشخص است به احتمال زیاد این سود در دو مرحله مانند سال گذشته پرداخت خواهد شد.

 

حاجی‌وند گفت: برخی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سود سهامداران خود از جمله سهام عدالت را واریز کرده‌اند و پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد که بقیه شرکت‌ها هم سود سهام عدالت را واریز کنند و بعد از تجمیع این سودها به حساب ذی‌نفعان و سهامداران عدالت واریز خواهد شد.

 

به گفته وی، برخی شرکت‌ها از مهلت قانونی برگزاری مجمع تا واریز سود استفاده می‌کنند و هنوز سود خود را هم واریز نکرده‌اند، اما پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

 

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در مورد سامانه میراث برای انحصار وراثت سهام عدالت متوفیان هم گفت: این سامانه از هفته گذشته آغاز به کار کرده و در یکی دو روز اول حدود 3 هزار نفر به این سامانه مراجعه کرده و سهام عدالت متوفیان آنها تعیین تکلیف شد.

 

وی گفت: البته ترتیب مراجعه ورثه سهام عدالت بر اساس تاریخ فوت از آخر به اول است و بنابراین ورثه سهامداران متوفی در ابتدا اندک هستند و هر چه زمان فوت سهامداران عدالت به عقب برمی‌گردد، تعداد متوفیان بیشتر می‌شود.

 

سهام عدالت که سهام 49 شرکت بورسی و غیربورسی است که 37 شرکت در بورس و 12 شرکت در خارج از بورس هستند، مربوط به عملکرد سال مالی 1401 است که بر اساس تصمیم مجامع عمومی این شرکت‌ها سود سال مالی یاد شده باید به حساب سهامداران عدالت واریز شود که این سودها به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه واریز خواهد شد و بعد از تجمیع این سودها به صورت یکپارچه برای همه سهامداران عدالت و ذی‌نفعان آن و به صورت متمرکز واریز خواهد شد. تعداد سهامداران عدالت 49 میلیون نفر هستند که ظرف 16 سال گذشته حدود 3.7 میلیون نفر از آنها فوت شده‌اند./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار