شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

سخنگوی ارتش صهیونیستی: هیچ استثنایی برای بمباران غزه قائل نیستیم

سخنگوی ارتش صهیونیستی امروز گفت که هیچ منطقه‌ای در غزه برای بمباران استثنا نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جاناتان کانریکاس» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که هیچ منطقه و نقطه‌ای در غزه از حملات و بمباران‌ها استثنا نشده است.

به نوشته وبگاه خبری روسیا الیوم، در شرایطی که رژیم اسرائیل بار‌ها از مردم غزه خواسته است تا برای در امان ماندن از بمباران‌ها به سمت جنوب غزه بروند، اما سخنگوی ارتش این رژیم امروز (۲۱ آبان) گفت: «نبرد در غزه ادامه دارد، من همچون گذشته از فلسطینی‌ها می‌خواهم تا به جنوب بروند؛ اما ما هرگز نگفتیم که جنوب غزه را هدف قرار نمی‌دهیم، موارد و اهداف نظامی مهمی وجود دارد که ما به طور حتم آن را مورد هدف قرار می‌دهیم».

«جاناتان کانریکاس» تأکید کرد: «هیچ استثنایی وجود ندارد یا هیچ منطقه‌ای از حملات ما کنار گذاشته نشده است».

بمباران جنون آمیز نقطه به نقطه غزه در حالی است که صهیونیست‌ها همواره از مردم این منطقه خواسته‌اند به جنوب بروند، اما موارد بسیاری از هدف قرار گرفتن کاروان آوارگان که به سمت رفح حرکت می‌کردند، وجود دارد.

روز گذشته نیز جنگنده‌های رژیم اشغالگر، یک کاروان آوارگان را در جاده صلاح‌الدین در مرکز غزه که به سمت رفح حرکت می‌کرد هدف قرار دادند؛ جاده‌ای که صهیونیست‌ها آن را گذرگاه امن برای خروج غیرنظامیان از شمال غزه معرفی کرده‌اند.

در همین راستا دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه نیز گفته که پیکر ده‌ها نفر از آوارگانی که از شمال رهسپار جنوب غزه بودند در اطراف جاده صلاح‌الدین افتاده است.

بمباران بی وقفه منطقه غزه در حالی است که حملات به بیمارستان‌ها کشیده شده و به خصوص بیمارستان الشفاء بزرگترین بیمارستان غزه در محاصره قرار گرفته است و هیچ فردی امکان خروج از آن را ندارد.

شرایط غزه به حدی بغرنج است که به گفته کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل، غزه بزرگترین فاجعه بشری تاریخ معاصر است. /فارس

ارسال نظر