«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

نایب رئیس‌ کنست: ساکنان غزه به اسکاتلند کوچانده شوند

نایب رئیس‌ کنست: ساکنان غزه به اسکاتلند کوچانده شوند در ادامه تلاش صهیونیست‌ها برای اخراج ساکنان غزه، «نسیم فاطوری»، نایب رئیس‌کنست رژیم صهیونیستی مدعی شد که باید ساکنان نوار غزه، به اسکاتلند کوچانده شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه معاریو به نقل از فاطوری گزارش داد ساکنان نوار غزه باید به مناطقی کوچانده شوند که برای پذیرش آنان اعلام آمادگی کرده‌اند و در صدر این کشورها، اسکاتلند قرار دارد.

وی درادامه مدعی شد: در صورتی که حمزه یوسف نخست وزیر اسکاتلند [به فلسطین اشغالی]بیاید، از او می‌خواهیم که ساکنان غزه را بپیذیرد. ما نیز بندر غزه را باز می‌کنیم و برایش کشتی فراهم می‌کنیم تا آنان مهاجرت کنند»

این در حالی است که از آغاز دور جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همسو با آمریکا، به ۱.۱ میلیون فلسطینی ساکن شمال نوار غزه در خصوص باقی ماندن در این منطقه هشدار می‌دهد و به آن‌ها توصیه می‌کند که به جنوب نوار غزه منتقل شوند و دولت آمریکا نیز به صراحت از خواسته رژیم اشغالگر برای انتقال فلسطینی‌های نوار غزه به نقطه‌ای به اصطلاح امن در شبه جزیره سیناء از طریق ایجاد یک کریدور بشردوستانه حمایت می‌کند.

مقامات مصری می‌گویند که طرح روشنی در راستای اهداف رژیم اشغالگر وجود دارد که مبتنی بر پاکسازی اراضی اشغالی فلسطین از مالکان و ساکنان اصلی آن و مجبور کردن آن‌ها به ترک سرزمینشان با دادن حق انتخاب بین مرگ تحت بمباران رژیم اسرائیل یا آوارگی در خارج از سرزمین خود است.

به تحلیل ناظران سیاسی، اجرای این طرح، کلید زدن دور جدیدی از پاکسازی قومی فلسطینی‌ها و آوارگی آن‌ها است.

سالهاست که رژیم صهیونیستی درباره اسکان فلسطینی‌ها در سینای مصر سخن می‌گویند و ادعا می‌کند که شبه جزیره سیناء بهترین مکان برای فلسطینی‌ها است تا کشورشان را در آن‌جا برپا کنند! امری که با واکنش شدید مردم فلسطین و رهبران مقاومت آن مواجه است و تاکید می‌کنند که سرزمین سیناء متعلق به مصر است و فلسطین خود یک سرزمین است و کشور فلسطین در سراسر اراضی آن‌ها تشکیل خواهد شد و مردم فلسطین هرگز مکانی را جایگزین وطن خود نمی‌کنند.
این طرح با مخالفت قاهره نیز همراه است. سامح شکری وزیر خارجه مصر پیشتر در این خصوص گفته بود: «مصر با هرگونه اظهار نظر از هر جناحی و هر تفکری درباره تضعیف تمامیت ارضی مصر به ویژه صحرای سینا که مردم مصر برای آن جانفشانی کرده اند، مخالف است... یک وجب از خاک سینا را به کسی نمی‌دهیم و هرگز اجازه نخواهیم داد، کسی به آن تجاوز کند».

به باور تحلیلگران و ناظران سیاسی، فکر اسکان فلسطینی‌ها در سینا هرگز از ذهن صهیونیست‌ها خارج نشده و آن‌ها همواره آن را یک راهکار ساده برای حل‌وفصل قضیه فلسطین می‌دانند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار