شرایط جدید پیش فروش خودرو سایپا اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد

نماینده مجلس: افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین در سال جاری منتفی است

الزام استفاده از کارت سوخت برای دریافت بنزین از 22 مرداد سال جاری آغاز شده و این در شرایطی است که با وجود 20 روز از اجرای طرح اما همچنان تعداد افرادی که از کارت سوخت شخصی برای سوخت‌گیری استفاده می‌کنند به 15 درصد هم نمی‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه موضوع سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین و گازوئیل برای سال جاری منتفی است، گفت: افزایش قیمت بنزین برای سال جاری در مجلس با مخالفت نمایندگان روبرو شده است و اگر دولت به دنبال افزایش قیمت سوخت است باید در قالب لایحه بودجه سال آینده به مجلس ارائه کند.

 

«غلامرضا شرفی ادامه داد: استفاده از کارت سوخت اگر چه در سال‌های قبل جا افتاده بود اما با وقفه ایجاد شده به دنبال تک نرخی‌شدن بنزین، ‌باید برای اقبال دوباره مردم زمانی را در نظر بگیریم.

 

وی با اشاره به اینکه شرایط در منطقه، تفاوت سرانه درآمدی و هزینه‌های مصرفی و قیمت کالا باعث ایجاد تفاوت قیمتی سوخت در ایران و کشورهای همسایه شده است،‌ افزود:‌ تنها نمی‌توانیم بر اساس شرایط کشور تصمیم بگیریم زیرا زمانی که ارزش پول در منطقه دچار مشکل می شود، ‌قیمت کالا در کشور به شدت ارزان شده و رفتارهای نابههنجار اقتصادی در مبادلات مرزی را دامن می‌زند که کل کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 

به گفته شرفی،‌ بازگشت کارت سوخت به چرخه سوخت‌گیری کشور،‌ اطلاعات مصرف را به روز در اختیار مسئولین قرار می‌دهد و برنامه‌ریزی را برای ایام پیک مصرف مانند نوروز و یا تعطیلات چند روزه فراهم می‌کند زیرا مسئولین برای برنامه‌ریزی باید اطلاعات به روزی از میزان مصرف در اختیار داشته باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه راه‌اندازی دوباره کارت سوخت در چند ماه اول مشکلاتی خواهد داشت،‌ گفت:‌ در این زمینه باید تصمیم سیستمی گرفته شده و با در نظر گرفتن تبعات و تاثیرگذاری آن تصمیم،‌ به دنبال بهترین بازخورد باشیم.

 

این نماینده مجلس با بیان اینکه کارت سوخت به تنهایی می‌تواند جلو برخی از ناهنجاری‌ها را بگیرد، ادامه داد:‌ با توجه به مسیر توسعه کشور، ‌در سال‌های آینده باید به دنبال ایجاد تغییراتی در نوع،‌ میزان و حتی قیمت سوخت باشیم.

 

الزام استفاده از کارت سوخت برای دریافت بنزین از 22 مرداد سال جاری آغاز شده و این در شرایطی است که با وجود 20 روز از اجرای طرح اما همچنان تعداد افرادی که از کارت سوخت شخصی برای سوخت‌گیری استفاده می‌کنند به 15 درصد هم نمی‌رسد.

 

به گفته وزیر نفت تا زمانی که ابزار قیمتی با کارت سوخت همراه نباشد،‌ مردم آن را جدی نمی‌گیرند. از همین روست که همچنان بیش از یک میلیون کارت سوخت در باجه‌های معطله پست خاک می‌خورد.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر