دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

ورود رتبه‌بندی معلمان به فاز ارتقا / چرا رتبه معلمان بازنشسته اعمال نمی‌شود؟

ورود رتبه‌بندی معلمان به فاز ارتقا / چرا رتبه معلمان بازنشسته اعمال نمی‌شود؟ وزیر آموزش و پرورش با اشاره به توقف ۳ تا ۵ ساله معلمان در رتبه‌های کسب‌شده و پس از آن ورود به مرحله جدید رتبه‌بندی درباره چرایی اعمال‌نشدن رتبه معلمان بازنشسته در حقوق توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش درباره اجرای فاز جدید رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: طبق آیین‌نامه رتبه‌بندی در فاز جدید، معلمان در مسیر ارتقا قرار می‌گیرند و مسیر رشد معلمان ترسیم می‌شود؛ بر این اساس معلمان برای مراحل بعدی و کسب رتبه‌های جدید آماده می‌شوند.

وی افزود: رتبه‌بندی موجب ارتقا و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش می‌شود، مرحله نخست رتبه‌بندی معلمان اجرا شد و تمام معلمان رتبه خود را کسب کردند، از این به بعد پس از توقف سه تا ۵ ساله در هر رتبه معلمان برای مراحل بعدی و کسب رتبه‌های جدید آماده می‌شوند.

چرا رتبه معلمان بازنشسته اعمال نمی‌شود؟

وزیر آموزش و پرورش درباره چرایی اعمال نشدن رتبه بازنشستگان در احکام آن‌ها گفت: آموزش و پرورش وظیفه خود را انجام داده است و از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ حق و حقوق بازنشستگان را پرداخت و رتبه‌بندی آن‌ها را تعیین تکلیف کردیم، اما سازمان بازنشستگی با دولت درباره سهم دولت اختلافاتی دارد.

وی درباره ۶ ماه معوقات رتبه‌بندی ۱۴۰۰ و رفتن آن به دیون بیان کرد: این ۶ ماه معوقات جزو دیون نیست، چون در سال ۱۴۰۰، مجلس سقف بودجه را تعیین کرده بود و بودجه پرداخت شده بود.

صحرایی در پایان درباره صدور احکام رتبه‌بندی معلمان شاغل بعد از ثبت اعتراض گفت: احکام رتبه‌بندی تمام معلمانی که اعتراضشان وارد بود در حال صدور است.

احکام جدید معلمانی که به نتیجه رتبه‌بندی خود معترض بودند و اعتراض آن‌ها وارد بود و ارتقای رتبه داشتند، در حال صدور است. ۳۲۰ هزار نفر از مجموع ۹۴۰ هزار معلم به رتبه خود اعتراض کرده تقاضای تجدیدنظر داشتند.

در شهریورماه ۵۹ هزار حکم جدید رتبه‌بندی معلمان بعد از رسیدگی به اعتراضات آنها، صادر شد همچنین معوقات فروردین تا شهریور براساس رتبه جدید به حساب آن‌ها واریز شد.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش از بررسی سایر اعتراضات معلمان البته با اولویت بازنشسته‌ها خبر دادند و ۱۰۰ تیم تخصصی در حال بررسی مسائل است تا با سرعت بیشتری نتیجه اعتراضات معلمان به رتبه‌بندی مشخص شود.

علی فرهادی؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش مهر امسال گفته بود که تا دو ماه آینده پرونده رسیدگی به اعتراضات رتبه‌بندی معلمان تعیین تکلیف شود. / روزنو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار