گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

نتانیاهو: امنیت را به شمال و جنوب اسرائیل بر می‌گردانیم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه مدعی شد که امنیت به شمال و جنوب سرزمین‌های اشغالی باز خواهد گشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه تاکید کرد که جنگ علیه غزه تا تحقق پیروزی ادامه خواهد یافت.

وی در ادامه سخنانش گفت: «امنیت را به شمال و جنوب باز می‌گردانیم و با چیره شدن بر حماس، پیروزی را محقق خواهیم کرد».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: «عملیات نظامی در غزه تا محقق شدن پیروزی قاطع ادامه خواهد یافت».

این سخنان نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که «الی کوهن» وزیر خارجه این رژیم اذعان کرد: «فشار‌های بین‌المللی علیه ما برای پایان دادن به جنگ در حال افزایش است».

کوهن در ادامه سخنانش گفت: «ما تنها دو هفته فرصت داریم تا پیش از آنکه فشار‌های بین‌المللی موثر واقع شود، کار را یکسره کنیم».

همزمان با بی‌توجهی رژیم موقت صهیونیستی به درخواست‌های جهانی برای توقف حملات جنایتکارانه به نوار غزه و کشتار مردم فلسطین، صلیب سرخ جهانی نیز درباره وخامت اوضاع انسانی در این منطقه هشدار داد.

«آلِنا سینِنکو» نماینده کمیته بین‌المللی صلیب سرخ امروز (دوشنبه) در مصاحبه با شبکه «روسیا۲۴» گفت که وضعیت انسانی و درمانی در نوار غزه بسیار وخیم و در شرایط بحرانی است.

از سوی دیگر، تظاهرات علیه رژیم صهیونیستی در شهر‌ها و کشور‌های مختلف جهان به طور گسترده‌ای در حال انجام است.

حدود ۱۰ هزار نفر از مردم سراسر ایالت تگزاس در آمریکا روز گذشته در جریان تظاهراتی از مردم فلسطین در برابر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه حمایت کرده و در مقابل ساختمان کاپیتول این ایالت خواستار برقراری آتش‌بس شدند.

به گزارش یک پایگاه خبری آمریکایی این بزرگترین تجمع طرفداران فلسطین در ایالت تگزاس از زمان آغاز جنگ در تاریخ ۷ اکتبر به شمار می‌رود. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار