وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه

اسپانیا: وضعیت در بیمارستان الشفا غزه غیرانسانی است

ایون بلارا وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا دوشنبه شب گفت که وضعیت بیمارستان الشفا غزه عمیقاً غیرانسانی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا در واکنش به تصاویری که تلاش کارکنان بیمارستان الشفا غزه برای زنده نگه داشتن نوازادان نارس را با وجود کمبود تجهیزات مورد نیاز و کارآمد به دلیل حمله رژیم صهیونیستی و قطع برق به تصویر می‌کشد، در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) وضعیت به وجود آمده در بیمارستان الشفا را عمیقاً غیرانسانی خواند و افزود: این وضعیت غیرانسانی الان باید خاتمه یابد!

بلارا همچنین روز دوشنبه نشستی را برای مدافعان حقوق بشر بین‌المللی به میزبانی مرکز دفاع از حقوق بشر (IRIDIA) مستقر در بارسلون برای بحث در مورد درگیری در فلسطین افتتاح کرد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، اگرچه بلارا سیاست خارجی اسپانیا را تعیین نمی‌کند، اما رهبران اسپانیا و اروپا را تحت فشار قرار داده است تا روابط دیپلماتیک خود را در پاسخ به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه با این رژیم قطع کنند.

از سوی دیگر خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا در بروکسل گفت که او همتایان اروپایی خود را تحت فشار قرار خواهد داد تا برای صلح و حمایت کامل از غیرنظامیان فلسطینی و احترام به قوانین بین‌المللی بشردوستانه بحث و رایزنی کنند.

آلبارس پیش از برگزاری نشست غیررسمی وزرای خارجه اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران، افزود: برای درخواست آتش بس بشردوستانه، افزایش کمک به غزه و تلاش در جهت سازماندهی نشست صلح تلاش خواهم کرد.

آلبارس با اشاره به اینکه اسپانیا کمک‌های خود به فلسطین را سه برابر کرده است، اما تاکید کرد: این کمک‌ها باید بتواند به جمعیت غیرنظامی غزه برسد. / آناتولی

ارسال نظر
آخرین اخبار