افرادی که حساسیت غذایی دارند بدانند-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

افرادی که حساسیت غذایی دارند بدانند

محققان گزارش می دهند افرادی که حساسیت غذایی دارند به طور قابل توجهی بیشتر در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر. به گفته محققان، تغییرات در میکروبیوم روده ناشی از حساسیت غذایی می‌تواند بر سیستم قلبی عروقی فرد تأثیر بگذارد.

 

آلرژی غذایی با حساسیت غذایی متفاوت است. آلرژی‌های غذایی بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می‌گذارند و حساسیت‌های غذایی دستگاه گوارش را درگیر می‌کنند.

 

در یک مطالعه جدید، محققان گزارش کردند افرادی که به شیر گاو (عدم تحمل لاکتوز) و سایر آلرژن‌های غذایی رایج حساسیت غذایی دارند، ممکن است در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی باشند.

 

در این مطالعه، در مجموع ۵۳۷۴ شرکت کننده توسط محققان برای بیش از یک دهه پیگیری شدند تا تعیین شود آیا حساسیت‌های غذایی می‌تواند به بیماری‌های قلبی عروقی منجر شود یا خیر.

 

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که برخی از آلرژی‌های غذایی با خطرات بالاتر بیماری قلبی مرتبط است، اما حساسیت‌های غذایی (عدم تحمل غذایی) قبلاً به‌عنوان عوامل مؤثر در بیماری‌های قلبی عروقی شناسایی نشده بود.

 

محققان پی بردند حساسیت به حداقل یک غذا به طور قابل توجهی با مرگ و میر قلبی عروقی مرتبط بود.

 

محققان گزارش کردند که شیر گاو بیشترین ارتباط را دارد. یکی از دلایل ممکن است این باشد که اکثر مردم شیر گاو را در مقادیر بیشتری در رژیم غذایی روزانه خود مصرف می‌کنند.

 

محققان خاطرنشان کردند که افزایش خطر ناشی از حساسیت غذایی می‌تواند با خطرات ناشی از سیگار کشیدن، دیابت و آرتریت روماتوئید قابل مقایسه باشد./ مهر

ارسال نظر