ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

افرادی که حساسیت غذایی دارند بدانند

محققان گزارش می دهند افرادی که حساسیت غذایی دارند به طور قابل توجهی بیشتر در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر. به گفته محققان، تغییرات در میکروبیوم روده ناشی از حساسیت غذایی می‌تواند بر سیستم قلبی عروقی فرد تأثیر بگذارد.

 

آلرژی غذایی با حساسیت غذایی متفاوت است. آلرژی‌های غذایی بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می‌گذارند و حساسیت‌های غذایی دستگاه گوارش را درگیر می‌کنند.

 

در یک مطالعه جدید، محققان گزارش کردند افرادی که به شیر گاو (عدم تحمل لاکتوز) و سایر آلرژن‌های غذایی رایج حساسیت غذایی دارند، ممکن است در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی باشند.

 

در این مطالعه، در مجموع ۵۳۷۴ شرکت کننده توسط محققان برای بیش از یک دهه پیگیری شدند تا تعیین شود آیا حساسیت‌های غذایی می‌تواند به بیماری‌های قلبی عروقی منجر شود یا خیر.

 

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که برخی از آلرژی‌های غذایی با خطرات بالاتر بیماری قلبی مرتبط است، اما حساسیت‌های غذایی (عدم تحمل غذایی) قبلاً به‌عنوان عوامل مؤثر در بیماری‌های قلبی عروقی شناسایی نشده بود.

 

محققان پی بردند حساسیت به حداقل یک غذا به طور قابل توجهی با مرگ و میر قلبی عروقی مرتبط بود.

 

محققان گزارش کردند که شیر گاو بیشترین ارتباط را دارد. یکی از دلایل ممکن است این باشد که اکثر مردم شیر گاو را در مقادیر بیشتری در رژیم غذایی روزانه خود مصرف می‌کنند.

 

محققان خاطرنشان کردند که افزایش خطر ناشی از حساسیت غذایی می‌تواند با خطرات ناشی از سیگار کشیدن، دیابت و آرتریت روماتوئید قابل مقایسه باشد./ مهر

ارسال نظر