تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

تیراندازی در نزدیکی خانه نوه بایدن

مامورانی که برای محافظت از نائومی بایدن، نوه رئیس جمهور آمریکا گماشته شده بودند به سوی سارقان خودروی شان تیراندازی کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، ماموران سرویس مخفی آمریکا که از نوه جو بایدن محافظت می‌کنند، به سوی سه نفر که قصد داشتند یکی از خودرو‌های آن‌ها سرقت کنند، تیراندازی کردند.

 

به گزارش شبکه‌ ای بی سی، مامورانی که برای محافظت از نائومی بایدن، نوه رئیس جمهور آمریکا گماشته شده بودند، اواخر یکشنبه شب در محله جورج تاون واشنگتن در حال حفاظت از او بودند که سه نفر شیشه خودروی شاسی بلند آن‌ها را شکستند. گفته می‌شود خودرو‌های سرویس مخفی آمریکا بدون آرم مخصوص بوده است.

 

سرویس مخفی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد پس از مشاهده این صحنه یکی از ماموران به سمت سارقان تیراندازی کرد، اما به کسی اصابت نکرد. این سه نفر در نهایت با یک خودروی قرمز رنگ فرار کردند، اما سرویس مخفی آمریکا این حادثه را به پلیس محلی گزارش داد.

 

نائومی بایدن، ۲۹ ساله، بزرگترین دختر هانتر بایدن، پسر جو بایدن است. او یک وکیل است.

 

طبق اعلام پلیس واشنگتن در سال جاری میلادی موارد سرقت خودرو در این شهر افزایش چشمگیری داشته است. پلیس بیش از ۷۵۰ گزارش سرقت خودرو در سال جاری دریافت کرده است. هنری کوئلار نماینده تگزاس در کنگره ماه گذشته در نزدیکی ساختمان کنگره هدف حمله سه مهاجم مسلح قرار گرفت؛ آن‌ها خودروی او را دزدیدند، اما آسیب فیزیکی به او وارد نکردند.

 

جرایم خشونت آمیز در واشنگتن نیز در سال جاری رشد داشته و نسبت به سال گذشته بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است. در ماه فوریه، انجی کریگ، نماینده مینه‌سوتا در کنگره در آپارتمان خود هدف حمله قرار گرفت و دچار جراحت شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر