عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تیراندازی در نزدیکی خانه نوه بایدن

مامورانی که برای محافظت از نائومی بایدن، نوه رئیس جمهور آمریکا گماشته شده بودند به سوی سارقان خودروی شان تیراندازی کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، ماموران سرویس مخفی آمریکا که از نوه جو بایدن محافظت می‌کنند، به سوی سه نفر که قصد داشتند یکی از خودرو‌های آن‌ها سرقت کنند، تیراندازی کردند.

 

به گزارش شبکه‌ ای بی سی، مامورانی که برای محافظت از نائومی بایدن، نوه رئیس جمهور آمریکا گماشته شده بودند، اواخر یکشنبه شب در محله جورج تاون واشنگتن در حال حفاظت از او بودند که سه نفر شیشه خودروی شاسی بلند آن‌ها را شکستند. گفته می‌شود خودرو‌های سرویس مخفی آمریکا بدون آرم مخصوص بوده است.

 

سرویس مخفی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد پس از مشاهده این صحنه یکی از ماموران به سمت سارقان تیراندازی کرد، اما به کسی اصابت نکرد. این سه نفر در نهایت با یک خودروی قرمز رنگ فرار کردند، اما سرویس مخفی آمریکا این حادثه را به پلیس محلی گزارش داد.

 

نائومی بایدن، ۲۹ ساله، بزرگترین دختر هانتر بایدن، پسر جو بایدن است. او یک وکیل است.

 

طبق اعلام پلیس واشنگتن در سال جاری میلادی موارد سرقت خودرو در این شهر افزایش چشمگیری داشته است. پلیس بیش از ۷۵۰ گزارش سرقت خودرو در سال جاری دریافت کرده است. هنری کوئلار نماینده تگزاس در کنگره ماه گذشته در نزدیکی ساختمان کنگره هدف حمله سه مهاجم مسلح قرار گرفت؛ آن‌ها خودروی او را دزدیدند، اما آسیب فیزیکی به او وارد نکردند.

 

جرایم خشونت آمیز در واشنگتن نیز در سال جاری رشد داشته و نسبت به سال گذشته بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است. در ماه فوریه، انجی کریگ، نماینده مینه‌سوتا در کنگره در آپارتمان خود هدف حمله قرار گرفت و دچار جراحت شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده