گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تشدید اختلافات در وزارت خارجه آمریکا در خصوص جنگ غزه

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان در گزارشی از نارضایتی گسترده در میان کارکنان وزارتخانه خارجه آمریکا از کشتار غیرنظامیان در غزه و سیاست جو بایدن در خصوص جنگ غزه پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر. شبکه خبری سی‌ان‌ان دوشنبه شب از اختلاف نظر جدی در دستگاه سیاست خارجی این کشور با سیاست جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در تعامل با جنگ در غزه خبر داد.

 

بر پایه این گزارش، شبکه خبری سی‌ان‌ان اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در نامه‌ای خطاب به کارکنان وزات خارجه آمریکا با اذعان از ناخرسندی شمار زیادی از کارکنان این وزراتخانه از سیاست کاخ سفید در قبال کشتار غیرنظامیان در غزه مدعی تلاش برای جلوگیری از کشتار غیرنظامیان شد.

 

در نامه بلینکن به کارکنان وزارت امور خارجه آمریکا بدون اشاره به حمایت کاخ سفید از نقش مستقیم رژیم صهیونیستی در نسل کشی مردم بی‌پناه غزه آمده است که اداره سیاسی غزه بایستی به تشکیلات خودگردان فلسطینی در کرانه باختری سپرده شود.

 

آمریکا: دیدگاه ما با نتانیاهو درباره غزه متفاوت است

از سوی دیگر، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی با تاکید بر اینکه دیدگاه‌های واشنگتن با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل درباره احتمال ماندن این رژیم در غزه متفاوت است، اعلام کرد که از دیدگاه واشنگتن، چشم انداز آینده نوار غزه، نه اشغال آن، نه جابجایی ساکنانش و نه حکومت مجدد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) است.

 

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران درباره ادعاهای اخیر نخست وزیر رژیم اسرائیل افزود: اظهارات اخیر نتانیاهو در مورد احتمال ماندن در غزه با دیدگاه ما متفاوت است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار