لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف

بمباران وحشیانه بیمارستان‌های غره صدای بایدن را هم درآورد!

بمباران وحشیانه بیمارستان‌های غره صدای بایدن را هم درآورد! رئیس جمهور آمریکا با تاکید بر لزوم محافظت از بیمارستان الشفا، خواستار توقف تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف این بیمارستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، کریستین لیندمایر سخنگوی سازمان جهانی بهداشت (WHO) پیشتر ضمن انتقاد از حضور ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی بیمارستان الشفا و وقوع درگیری‌های نظامی در اطراف آن و کمبود شدید برق و دارو، این بیمارستان را به یک قبرستان تشبیه کرده بود.

 

رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید و در پاسخ به پرسش خبرنگاری که ضمن اشاره به این اظهارات لیندمایر از بایدن خواست تا نظر خود را در این باره اعلام کند، با تاکید بر لزوم محافظت از بیمارستان الشفا، خواستار توقف تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف این بیمارستان شد.

 

بایدن تاکید کرد: امید و انتظار من این است که اقدامات مداخله جویانه کمتری از سوی ارتش (رژیم) اسرائیل در رابطه با بیمارستان الشفا انجام شود.

 

به نوشته ویون، صد‌ها بیمار از جمله ده‌ها نوزاد همچنان در داخل بیمارستان الشفا در شهر غزه به دلیل حضور ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف آن محبوس شده‌اند.

 

در همین حال وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که حداقل ۳۲ بیمار از جمله سه نوزاد نارس در طی سه روز گذشته جان خود را در این بیمارستان از دست داده‌اند.

 

به نوشته ویون، سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه با اعلام این خبر که حداقل ۲ هزار و ۳۰۰ نفر در داخل تأسیسات الشفا هستند، افزود: این افراد شامل بیماران، متخصصان بهداشت و حتی افرادی است که در حال فرار از جنگ هستند.

 

پیشتر مدیر کل وزارت بهداشت فلسطین گفت: پیکر ۱۰۰ شهید محوطه بیمارستان الشفا و پیکر ۵۰ شهید در داخل بیمارستان و پیکر ۶۰ شهید در داخل یخچال‌ها در حال فاسد شدن است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت غزه هم دوشنبه اعلام کرد که شمار شهدای ناشی از قطع خدمات رسانی در مجتمع پزشکی شفا نیز به ۲۰ نفر رسیده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار