لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

قتل خونین تازه وارد زندان در فشافویه + جزییات

جوان تهرانی پس از انتقال به زندان در صحنه درگیری با چند زندانی به قتل رسید.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ متهمان در یک نزاع دسته جمعی در زندان فشافویه که بین زندانیان اتفاق افتاده بود با وارد کردن ضربات جسم نوک تیز بر بدن مرد زندانی او را به قتل رساندند. این حادثه آبان ماه سال ۹۹ اتفاق افتاد. نیمه شب یکی از شب‌های آبان ماه سه سال قبل درگیری شدیدی بین زندانیان بند سرقت زندان فشافویه تهران اتفاق افتاد، در حالیکه شدت درگیری باعث شده بود تا گارد ویژه زندان دخالت کند مشخص شد یکی از زندانیان به شدت زخمی شده است.

با انتقال وی به بیمارستان زندان دقایقی بعد مرد زندانی جان باخت. با توجه به تحقیقات انجام گرفته مشخص شد متهمان اصلی دو نفر هستند که از مدتی قبل با مقتول درگیری داشتند و می‌خواستند به او ثابت کنند گنده لات زندان کیست. دو متهم که به ترتیب حسام با ۱۲ سال و سعید با ۷ سال سابقه در زندان هستند به اتهام سرقت محکوم شده اند.

در جلسه رسیدگی بعد از اینکه اولیای دم درخواست قصاص خود را مطرح کردند و کیفرخواست علیه متهمان خوانده شد، متهمان در جایگاه قرار گرفتند.

متهم ردیف اول که پیش از این به وارد کردن ضربات اعتراف کرده بود گفت: من اعترافات قبلی را قبول ندارم. دوستم به من گفت تو جرمی که به خاطرش در زندان هستی سبک‌تر است گردن بگیر تا بعد من رضایت بگیرم، اما آن روز من چاقو داشتم و چاقو را به همدستم زدم و ضربه را او وارد کرد.

وی درباره علت درگیری گفت: ما از قبل درگیری داشتیم و مقتول تازه وارد زندان شده بود و به حرف ما گوش نمی‌کرد و ما برایش خط و نشان می‌کشیدیم که زیادی حرف نزدند و به حرف ما گوش کند. شب حادثه می‌خواستم بخوابم که یکباره دیدم مقتول با یک نفر جرو بحث می‌کند من فحاشی کردم و گفتم صدایت را ببر یک دفعه مقتول سمت من آمد و گفت چه گفتی! بعد ما مشت به دماغ من کوبید من و دوستانم سر این مساله با او درگیر شدیم، اما من ضارب نبودم.

وقتی نوبت به متهم ردیف رسید او هم قتل را انکار کرد و گفت: در لحظه وارد شدن ضربه به مقتول من ۵۰ متر با مقتول فاصله داشتم و اصلا امکان زدن ضربه را نداشتم. / رکنا

ارسال نظر
آخرین اخبار