گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ادعای تل‌آویو درباره احتمال تبادل اسیر با حماس

رسانه‌های صهیونیستی بامداد چهارشنبه ضمن اشاره به موافقت تل‌آویو برای ورود ۲۴ هزار لیتر سوخت برای استفاده کامیون‌های سازمان ملل در غزه، جزئیاتی درباره گام اول مبادله اسرا منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، در بحبوحه انتشار اخبار و اظهارات ضد و نقیض درباره پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم موقت صهیونیستی و مقاومت فلسطین برای مبادله اسرا، یک مقام تل‌آویو از نزدیک‌شدن به توافق خبر داد.

 

یک منبع ارشد رژیم تروریست صهیونیستی بامداد چهارشنبه گفت: «در توافق مبادله گروگان‌ها پیشرفت‌هایی حاصل شده و ممکن است طی ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده اجرا شود».

 

این مقام صهیونیست که نامش فاش نشد به شبکه «اِی‌بی‌سی» توضیح داد: «کابینه جنگ اسرائیل عصر چهارشنبه جلسه‌ای را برای بحث در مورد توافق مبادله گروگان‌ها برگزار می‌کند».

 

خبرگزاری «رویترز» نیز به نقل از یک منبع امدادی نوشت: «اسرائیل موافقت کرده که ۲۴ هزار لیتر سوخت برای کامیون‌های مورد استفاده در عملیات سازمان ملل در نوار غزه وارد شود».

 

رسانه‌های صهیونیستی ضمن اشاره به میانجی‌گری قطر و آمریکا برای حصول توافق مبادله اسرا، گزارش دادند: «اولین گام این توافق شامل آن است که اسرائیل کودکان زندانی فلسطینی را در ازای کودکان صهیونیست که توسط حماس نگهداری می‌شوند، آزاد کند».

 

پیش از این نیز «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفته بود که معتقد است گروگان‌ها در نوار غزه آزاد می‌شوند اما وارد جزئیات این موضوع نمی‌شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار