قطع ارتباط سیاسی یک کشور دیگر با اسرائیل-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

قطع ارتباط سیاسی یک کشور دیگر با اسرائیل

دولت بلیز در واکنش به جنایات این رژیم در نوار غزه که به عنوان جنایات علیه بشریت توصیف شده، روابط دیپلماتیک خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، دولت بلیز فعالیت کنسولگری خود در تل آویو را به حالت تعلیق درآورد و کنسول بلیز هم به این کشور برگشته است.

 

به گفته مقامات بلیز، دلیل این اقدام، بمباران مداوم و شدید غزه از سوی صهیونیست‌ها بوده که منجر به شهادت بیش از ۱۱ هزار نفر شده که بیشتر این افراد غیرنظامی بودند.

 

دولت بلیز از تل‌آویو خواسته فوراً آتش‌بس را برقرار و اجازه دهد کمک‌های بشردوستانه بدون محدودیت وارد غزه شود. به غیر از بلیز، بولیوی هم روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل قطع کرده است.

 

گفته شده که شیلی و کلمبیا هم در حال بررسی موضع دیپلماتیک خود در رابطه با ادامه ارتباط با تل‌آویو هستند. هر دو کشور سفیران خود را از تل‌آویو برای گفتگو درباره اقدامات نظامی اسرائیل در غزه احضار کرده‌اند. کشورهای زیادی از برقراری آتش بس میان اسرائیل و حماس حمایت می‌کنند.

 

پس از عملیات طوفان الاقصی که توسط حماس و در واکنش به جنایات ادامه دار رژیم صهیونیستی صورت گرفت، ارتش این رژیم حملات هوایی خود را علیه غزه آغاز کرده است.

 

از اواخر اکتبر، نیروهای رژیم صهیونیستی برای هدف قراردادن زیرساخت‌های حماس و به بهانه آزادی اسرای خود وارد غزه شدند. با وجود آغاز ورود کمک های بشردوستانه از طریق گذرگاه مرزی رفح با مصر، بسیاری روند کمک‌رسانی به غزه را بسیار کند توصیف کرده‌اند.

 

کشور بلیز در آمریکای مرکزی واقع شده و از سال ۱۹۸۳ میلادی و دو سال بعد از به استقلال رسیدن از انگلیس روابط دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی آغاز کرد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار