نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

وحشی‌گری به سبک صهیونیست‌ها/ مقام اسرائیلی: سراسر غزه را بسوزانید

معاون پارلمان رژیم صهیونیستی از تصمیم کابینه جنگی این رژیم برای دادن اجازه ورود مقادیر بسیار محدودی سوخت به غزه انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ناسیم واتوری»، معاون کنست (پارلمان رژیم صیهونیستی) به شدت از تصمیم کابینه جنگی اسرائیل برای دادن اجازه ورود مقادیر بسیار محدودی سوخت به غزه انتقاد کرده است.

 

رژیم صیهونیستی عصر جمعه اعلام کرده بود با ورود روزانه ۲ تانکر سوخت به نوار غزه موافقت کرده است. خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام تل‌آویو گزارش داد: «شورای جنگ با اتفاق‌آرا در بیانیه‌ای با توصیه مشترک ارتش اسرائیل و شاباک مبنی بر پذیریش درخواست آمریکا و اجازه ورود روزانه ۲ کامیون حامل سوخت دیزل به غزه موافقت کرده است».

 

آژانس کاریابی و امدادرسانی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، این هفته، اعلام کرده بود پیش از آغاز جنگ در نوار غزه، ۵۰ کامیون حامل سوخت به صورت روزانه وارد این منطقه می‌شد.

 

طبق اعلام سازمان ملل متحد، نوار غزه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت روزانه به ۱۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه نیاز دارد.

 

واتوری که یکی از اعضای حزب حاکم لیکود است در پیامی در فضای مجازی از این تصمیم کابینه جنگی رژیم صهیونیستی انتقاد کرده و مدعی شده اسرائیل دارد «بیش از حد انسانی» رفتار می‌کند.

 

او در بیانیه‌ای تند نوشت: «غزه را همین الان بسوزانید. اجازه ورود سوخت ندهید، اجازه ورود آب ندهید، تا زمانی که گروگان‌ها برگردانده شوند.»

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

 

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

 

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرده و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داده است. حملات رژیم صهیونیستی به شهادت بیش از ۱۲۰۰۰ هزار نفر از جمله ۵۰۰۰ کودک منجر شده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار