برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

آغاز پمپاژ تونل سوم کوهرنگ از دی ماه امسال

آغاز پمپاژ تونل سوم کوهرنگ از دی ماه امسال وزیر کشور با بیان اینکه مسائل استان اصفهان جزو مسائل مهم بوده که دائم در مرکز مورد توجه مسئولین است، گفت: پمپاژ تونل سوم کوهرنگ بر اساس قولی که وزیر نیرو دادند، از دی‌ماه امسال آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی عصر امروز_بیست‌و هشتم آبان_ در نشست اضطراری مسائل آب و زاینده‌رود که در استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: کشاورزان بهترین تولیدکنندگان و زحمتکشان جامعه هستند که امنیت غذایی کشور وابسته به تلاش و فعالیت آن‌ها است. در این بین کشاورزان اصفهانی با سابقه مجاهدت و شهیدپروری، جایگاه ویژه‌ای دارند.

وی با بیان اینکه شخص رئیس‌جمهور حساسیت بسیاری بر موضوع آب اصفهان دارد و پروژه‌های آب باقدرت دنبال خواهد شد، افزود: مشکلات و معضلات آبی بسیار گسترده‌ای در سراسر کشور داریم، اما مسئله آب در استان اصفهان و کل کشور موردتوجه جدی است. تلاش مسئولین در وزارت نیرو نیز این بود که آب برای کشت پاییزه کشاورزان اصفهان تأمین شود که امسال این نگرانی رفع و آب‌کشت پاییزه کشاورزان تأمین شد.

وزیر کشور بیان کرد: ما از خدا می‌خواهیم که به مردم اصفهان خدمت کنیم و شهادت می‌دهم وزیر نیرو تلاش می‌کند تا کم‌ترین مشکل در حوزه تأمین آب شرب و کشاورزی ایجاد شود.

وی تأکید کرد: پاسخگویی یکی از مهم‌ترین اصولی است که در دولت سیزدهم موردتوجه قرار گرفته است. در خصوص اصفهان ممکن است برخی تصور کنند به مسائل استان توجه نداریم، اما من با قاطعیت می‌گویم مسائل استان اصفهان از جمله مشکلات آب و فرونشست در استانی که مرکز تمدن ایران است و شهدای بزرگی را تقدیم انقلاب کرده، مورد توجه جدی مسئولین است.

وحیدی به سد خرسان نیز اشاره کرد و افزود: پروژه سد خرسان را از نزدیک بازدید کرده‌ام. کارگران به‌صورت ۲۴ ساعته مشغول کار هستند و با توجه‌ به منابع مالی خوبی که برای تکمیل سد خرسان تأمین و پیش‌بینی شده است، این سد عظیم تا پایان سال ۱۴۰۴ راه اندازی خواهد شد.

وزیر کشوربیان کرد: در بحث انتقال آب از دریای عمان، اجرای پروژه با سرعت در حال انجام است و تاکنون حدود ۵۰۰ کیلومتر از پروژه انجام شده که پیشرفت خوبی داشته است.

وی با تأکید بر اینکه آب بن - بروجن نباید جز برای شرب استفاده شود، اظهار کرد: با نصب کنتورهای هوشمند با اطمینان اعلام می‌کنم که از بالادست زاینده‌رود اضافه برداشتی صورت نمی‌گیرد. همچنین اکنون میزان آبی که از پروژه بن – بروجن برداشت می‌شود حدود ۱۸ میلیون مترمکعب است و برداشت ۳۰ میلیون مترمکعب که برخی می‌گویند مربوط به افق ۱۴۲۵ است.

وزیر کشور ادامه داد: در پروژه بن بروجن انتقال ۳۰ میلیون متر مکعب افق ۱۴۲۵ است، اکنون ۱۷ تا ۱۸ میلیون متر مکعب آب از طریق این تونل به بروجن انتقال می‌یابد.

وحیدی ادامه داد: این آب نیز پیش از این از محل دیگری برداشت می‌شده و اکنون محل برداشت جا به جا شده است.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویند آب از این طرح برای فولاد مصرف می‌شود، اشتباه است.

 در این نشست که بیش از ۵ ساعت به طول انجامید، نظرات نمایندگان صنف کشاورزان، صاحب‌نظران و اساتید استان اصفهان در خصوص مسائل حوضه آبریز زاینده‌رود بیان و مطالبه گری شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار