سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

آنفولانزا چه زمانی خطرناک می‌شود؟

آنفلوانزا سالانه هزاران نفر را راهی بیمارستان می‌کند و به همین دلیل، تزریق واکسن آنفلوانزا بسیار مهم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، آنفلوانزا بیماری شایع ویروسی است که معمولا از اوایل پاییز تا اوایل بهار افراد بسیاری را مبتلا می‌کند. این بیماری مسری در برخی موارد بسیار خطرناک و کشنده است و البته شدت آن در افراد متفاوت است.

 

به گزارش وری‌ ول‌ هلت، این بیماری حتی می‌تواند جوانان را به‌شدت بیمار کند.

 

آنفلوانزا سالانه هزاران نفر را راهی بیمارستان می‌کند و به همین دلیل، تزریق واکسن آنفلوانزا بسیار مهم است.

 

موارد خفیف تا ملایم آنفلوانزا طی چند هفته و به‌خودی‌خود از بین می‌رود، اما در برخی موارد، سیستم ایمنی واکنش بیش از حد به آنفلوانزا نشان می‌دهد و در سراسر بدن التهاب گسترده ایجاد می‌کند.

 

بدین ترتیب، واکنش ایمنی بدن از کنترل خارج می‌شود و به‌جای مبارزه با بیماری آنفلوانزا، به بافت‌هایی که به ویروس آلوده نشده‌اند آسیب می‌رساند.

 

به‌عنوان نمونه، آنفلوانزای شدید ممکن است باعث میوکاردیت (التهاب قلب)، آنسفالیت (التهاب مغز)، و نارسایی در اعضای بدن، به ویژه در کلیه‌ها و ریه‌ها، شود.

 

شایع‌ترین علائم آنفلوانزا سرفه، تب، لرز، بدن‌درد، گلودرد، خستگی، تهوع، و استفراغ است.

تا زمانی که ۲۴ ساعت را بدون تب نگذرانده‌اید، جز در موارد ضروری از خانه خارج نشوید.


بزرگ‌سالانی که به آنفلوانزا مبتلا شده‌اند در موارد زیر حتما به پزشک و کارشناسان مراقبت‌های پزشکی مراجعه کنند:

 

زمانی که تب و سرفه بعد از مدتی بهبود پیدا می‌کند ولی دوباره تشدید می‌شود.

وقتی که تنگی نفس یا مشکل در تنفس به‌ وجود می‌آید.

هنگامی که درد یا فشار مداوم در قفسه سینه یا شکم حس می‌کنید.

وقتی در وضع روانی تغییری حس می‌کنید و با حالت‌هایی مانند گیجی یا بی‌حالی روبه‌رو می‌شوید.

هنگامی که دچار تشنج می‌شوید.

وقتی با علائم کم‌آبی یا ادرار نکردن مواجه‌اید.

وقتی درد شدید عضلانی، ضعف، یا سرگیجه دارید.

 

علاوه بر این موارد، پدران و مادران وقتی با علائمی مانند تنفس سریع کودک، عقب‌ کشیده شدن دنده‌ها حین تنفس، کبود شدن لب‌ها یا ناخن‌ها، خشک‌ ماندن پوشک نوزاد به مدت ۸ ساعت، بروز تب در نوزاد زیر ۱۲ هفته، یا تب ۴۰ درجه در دیگر کودکان روبه‌رو می‌شوند، باید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنند./ صد آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار