درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

بهادری‌جهرمی: تلاش ۸۰ ساله غرب برای فراموشی جنایات رژیم صهیونیستی به باد رفته است

سخنگوی دولت گفت: رژیم صهیونیستی بعد از ۸۰ سال که کوشیدند جهانیان این غصب و جنایات را فراموش کنند، امروز با طوفان الاقصی غبارها کنار رفت و همگان فهمیدند که حق با کیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت صبح امروز در همایش دانش‌آموزی «من دادخواه توام» که به‌مناسبت روز جهانی کودکان و در حمایت از کودکان غزه، در مجموعه سرچشمه تهران برگزار شد، طی سخنانی ضمن تبریک ولادت حضرت زینب کبری(س) بیان کرد: رژیم صهیونیستی با کمک آمریکا و انگلیس در 80 سال اخیر تلاش کرد که جهانیان فراموش کنند که آن‌ها سرزمین فلسطین را غصب کرده‌اند.

 

وی افزود: این جنگ 80 سال ادامه دارد و عملیات طوفان الاقصی این خاطره 80 ساله را در ذهن جهانیان زنده کرد که رژیم صهیونیستی غاصب و قاتل است؛ علیرغم اینکه این رژیم در این سال‌ها کوشید تا مردم دنیا این جنایات و کشتارها را فراموش کنند.

 

سخنگوی دولت عنوان کرد: رژیم صهیونیستی بعد از 80 سال که کوشیدند جهانیان این غصب و جنایات را فراموش کنند، امروز با طوفان الاقصی غبارها کنار رفت و همگان فهمیدند که حق با کیست. امروز مردم جهان در هر کشوری بر خلاف تمام هزینه‌های برخی دولت‌ها که حامی صهیونیست‌ها هستند، به خیابان‌ها آمده و می‌گویند که به مردم فلسطین ظلم شده است.

 

بهادری‌جهرمی گفت: اگر امروز موشک آمریکایی و انگلیسی بر سر مردم فلسطینی، خانه، مدرسه و بیمارستان فلسطینیان می‌افتد، این موشک را همان کسی ساخته که سالیان سال است می‌خواهد اذهان را از درک حقیقت منحرف کند. عده‌ای نمی‌خواهند انسان و انسانیت زنده بماند؛ آن‌ها مخالف انسان هستند و اگر بتوانند انسانیت را از بین می‌برند.

 

وی افزود: حضور نخست‌وزیر انگلیس و رئیس‌جمهور آمریکا در مناطق اشغالی و اهدای موشک به رژیم صهیونیستی برای کشتار مردم غزه، تشویق این رژیم برای جنایت است، همین‌ها در رسانه‌های‌شان هم می‌کوشند تا فطرت پاک و حق‌طلبی خاموش شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر