دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

مقررات جذب نخبگان خارج از کشور در هیئت‌های علمی اصلاح می‌شود

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ضمن موافقت با اصلاح مصوبه ممنوعیت استفاده از ظرفیت نخبگان دارای تابعیت مضاعف، در راستای ایجاد زمینه جذب نخبگان خارج از کشور در هیئت‌های علمی، مقرر کردند با پیشنهاد این شورا لایحه‌ای از سوی دولت برای استفاده از ظرفیت این نخبگان به مجلس ارائه شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۷۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که عصر سه‌شنبه به ریاست دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور برگزار شد، موضوع استفاده از ظرفیت اساتید نخبه دارای تابعیت مضاعف در هیئت‌های علمی در راستای استفاده از ظرفیت ایرانیان نخبه خارج از کشور در دانشگاه‌ها، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد، منع قانونی مصوبه مجلس در این زمینه اصلاح و با پیشنهاد شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، لایحه‌ای از سوی دولت برای استفاده از ظرفیت این نخبگان به مجلس ارائه شود.

بحث و بررسی درباره خانه ملی گفت وگوی آزاد، شرایط، اصول موضوعی، قلمرو بحث‌ها و دیگر ملزومات آن از دیگر محور‌های جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بود.

همچنین با تایید اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، پنج عضو حقیقی شورای فرهنگی-اجتماعی خانواده و زنان این شورا انتخاب و مقرر شد با برگزاری اولین جلسه آن رئیس این شورا نیز توسط اعضا به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی معرفی شود تا در صورت تایید، وی علاوه بر دبیری ستاد خانواده و زنان و رئیس شورای فرهنگی-اجتماعی خانواده و زنان، به عضویت حقوقی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نیز درآید. / ایرنا

ارسال نظر