طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود

ستاره سری‌آ ایتالیا کفش‌هایش را آویخت

فابیو کوالیارلا، ستاره فوتبال ایتالیا که با درخشش در باشگاه سمپدوریا به یکی از بهترین‌های سری‌آ نام گرفته بود، اعلام کرد که دیگر قادر به ادامه دادن در مستطیل سبز نیست و به ناچار در سن 40 سالگی باید از بازی حرفه‌ای خداحافظی کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سایت فوتبال ایتالیا در واکنش به خداحافظی کواریارلا نوشت که برای مرد 40 ساله فوتبال ایتالیا جام‌ها اهمیت نداشت و زمانی رستگاری او عیان شد که در آخرین بازی فصل گذشته، 51 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه مارادونا به احترام او به پا خاست و این بازیکن را که تنها یک سال در ناپل بازی کرده بود را تشویق کرد.

کوالیارلا محصول آکادمی تورینو است و با درخشش در یوونتوس و سمپدوریا نامی برای خود دست و پا کرد و توانست آمار فوق‌العاده 717 بازی، 238 گل، 62 پاس گل و 6 قهرمانی را در سری‌آ تجربه کند.

او که یکی از بهترین بازیکنان لیگ ایتالیا بود ولی کمتر توانست در ترکیب تیم ملی فوتبال کشورش قرار گیرد. با این حال کوالیارلا آمار 28 بازی و 8 گل را در جمع آتزوری به ثبت رسانید.

 

اوج درخشش کواریارلا به فصل 2019-2018 بازمی‌گردد؛ زمانی که او بالاتر از رونالدو توانست با پیراهن سمپدوریا 26 گل به ثمر رساند و بهترین گلزن فصل شناخته شود. او حتی بهترین مهاجم فصل نیز شناخته شد و در تیم منتخب سری‌آ نیز قرار گرفت.

کواریارلا متولد ناپل است ولی تنها یک فصل برای این باشگاه بازی کرد. او با این حال در آخرین بازی فصل سری‌آ مورد تشویق همگان قرار گرفت و با چشمانی اشک‌بار با فوتبال ایتالیا خداحافظی کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار