برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

بهادری جهرمی: همکاری دانشگاه‌ها با نهادهای اجرایی باعث مهارت آموزی دانشجویان می‌شود

سخنگوی دولت گفت: همکاری دانشگاه‌ها با نهادهای اجرایی و تخصصی باعث می‌شود که دانشگاه‌ها مباحث علمی را به عرصه عمل ببرند و دانشجویان در این تعامل مهارت‌آموزی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت با حضور در دانشگاه شهید بهشتی از اولین مرحله رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان بازدید کرد و در کنار داوران، به نظارت بر عملکرد برخی گروه‌ها پرداخت.

 

بهادری جهرمی با اشاره به این که در دوره قبلی این رقابت ها هم به عنوان داور حضور داشته است، اظهار داشت: استقبال دانشجویان از این رویداد خوب بوده است و گفته شده که ۴۲ گروه از ۲۰ استان کشور در رقابت ها حضور دارند.

 

سخنگوی دولت گفت: چنین رویدادهایی برای تکمیل آنچه در دانشگاه‌ها می‌خوانیم مفید است و تجربه خوبی برای به اجرا درآوردن آموخته‌های دانشگاهی است، اصلی‌ترین حسن این رویدادها این است که زمینه مهارت‌محور شدن موضوعات نظری را می‌دهد و فایده دیگر آن این است که به صورت عینی، ملموس و خودآموز آنچه که دانشجویان خوانده‌اند در تعامل با سایر اعضای گروه‌ تکمیل می‌شود.

 

بهادری، آشنایی اعضای گروه‌ها با قانون اساسی را خوب ارزیابی کرد و گفت: گروه‌ها علاوه بر دارابودن اطلاعات مناسب، کار تیمی را هم می شناختند و هماهنگی خوبی هم در تقسیم وظایف داشتند که نشان می‌دهد برای شرکت در این رقابت تلاش کرده‌اند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، برگزاری چنین رویدادهایی را زمینه‌ساز اصلاح تصورهای ذهنی دانشجویان نسبت به شورای نگهبان دانست و افزود: شرکت‌کنندگان در این رقابت می‌بینند که فعالیت شورای نگهبان کاملا تخصصی است.

 

وی افزود: همکاری دانشگاه‌ها با نهادهای اجرایی و تخصصی، هم باعث می‌شود که دانشگاه‌ها مباحث علمی را به عرصه عمل ببرند و دانشجویان در این تعامل مهارت‌آموزی می‌کنند و هم عاملی می‌شود که مجموعه‌هایی مانند شورای نگهبان از ظرفیت‌های علمی مجموعه‌های دانشگاهی استفاده کنند و با شناسایی و همکاری با نخبگان، توان کارشناسی خود را افزایش دهند.

 

بر اساس این گزارش، اولین مرحله از سومین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان که به موضوع بررسی مصوبات اختصاص داشت پایان یافت و گروه‌های شرکت کننده در مرحله بعد در زمینه بررسی صلاحیت‌ها رقابت می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار