وام ۸۰۰ میلیون دلاری بانک جهانی به ازبکستان-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

وام ۸۰۰ میلیون دلاری بانک جهانی به ازبکستان

بانک جهانی برای توسعه انرژی، کشاورزی، حمایت اجتماعی و دیگر زمینه‌های اولویت‌دار در ازبکستان به این کشور معادل 800 میلیون دلار وام تسهیلاتی اختصاص می‌‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، بانک جهانی برای توسعه انرژی، کشاورزی، حمایت اجتماعی و دیگر زمینه‌های اولویت‌دار در ازبکستان به این کشور معادل 800 میلیون دلار وام تسهیلاتی اختصاص می‌دهد.

 

این وام برای اجرای مرحله جدید اصلاحات اجتماعی، اقتصادی و اقلیمی هزینه خواهد شد.

 

میزان بازپرداخت وام برای ازبکستان به میزان قابل توجهی کمتر خواهد بود که این کشور می‌تواند منابع مالی قابل توجهی را صرفه جویی و برای اجرای وظایف اولویت‌دار اجتماعی و اقتصادی هزینه کند.

 

بر اساس این گزارش، دولت ازبکستان تلاش می‌کند تا سال 2026 میلادی نرخ فقر را دو برابر کاهش دهد. برای دستیابی به این هدف رشد اقتصادی سریع‌تر مورد نیاز است که با کاهش کنترل دولت بر اقتصاد و تبدیل بخش خصوصی به نیروی محرکه اصلی توسعه اقتصادی امکان‌پذیر است.

 

وام بانک جهانی اساساً برای زمینه‌های انرژی، ریلی، صنایع شیمیایی، کشاورزی، پایین آوردن پیامدهای اقلیمی، حمایت اجتماعی، حمایت زنان در برابر خشونت، سازگاری با تغییرات اقلیمی و حفاظت از محیط زیست، گذار به اقتصاد سبز اختصاص خواهد شد.

 

ازبکستان در سال 1992 میلادی به عضویت بانک جهانی درآمد و این بانک از سال 1995 میلادی برای اجرای طرح‌ها در زمینه‌های خصوصی‌سازی، رشد بخش مالی، مدرنیزه کردن کشاورزی، الکتروانرژی، بهبود زیرساخت‌های اجتماعی، بهداشت و آموزش به ازبکستان بیش از یک میلیارد و 600 میلیون دلار وام داده است./ فارس

ارسال نظر