دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد

برگزاری همایش ملی اجرای قانون اساسی۱۲ آذر با حضور رئیس‌جمهور

برگزاری همایش ملی اجرای قانون اساسی۱۲ آذر با حضور رئیس‌جمهور معاون حقوقی رئیس‌جمهور از برگزاری همایش ملی اجرای قانون اساسی با حضور آیت‌الله رئیسی در دوازدهم آذر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد دهقان دوشنبه شب در گفت‌وگویی معاونت حقوقی را یک قوه قضائیه کوچک در درون دولت دانست و گفت: این معاونت اختلافات میان دستگاه‌های دولتی را حل و فصل می‌کند و این مبتنی بر اصل ۱۳۴ قانون اساسی است. تاکنون ۴۸۰ مورد اختلاف میان دستگاههای دولتی را حل کردیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور افزود: برای ترویج قانون گرایی و قانون اساسی‌گرایی حتما لازم است که اقدامات عملی صورت گیرد و مشارکت مردم و نخبگان را هم داشته باشیم و این در همایش اجرای قانون اساسی دیده شده است.

دهقان با اشاره به برگزاری همایش ملی اجرای قانون اساسی در دوازدهم آذر با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور، گفت: محور همایش امسال تحول بنیادین اقتصادی مبتنی بر اصول قانون اساسی است. چندین جلسه با اقتصاددانان و حقوقدانان درباره محور این همایش بحث شده است چون قانون اساسی تنها راه حل مشکلات و پیشرفت کشور است.

وی افزود: ۱۳ جانباز یک شرکت هلندی را محکوم‌کرده بودند. به تازگی علیه دو شرکت اقامه دعوی شد و یک شرکت در رای بدوی توسط دادگاههای داخلی هلند محکوم شد. دادگاه هلند اعلام کرد شرکت دیگر که محکوم نشد اطلاع نداشت که این مواد برای ساخت بمب شیمیایی در عراق به کار گرفته می‌شود و به همین دلیل محکوم نشده است. این رأی هم توسط جانبازان تجدیدنظرخواهی شد زیرا دلایل کافی برای محکومیت این شرکت وجود دارد.

معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: شرکت‌های هلندی زمان جنگ تحمیلی حدود ۵۵۰۰ تن مواد ساخت بمب شیمیایی در اختیار صدام قرار داده بودند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار