رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

شمار شهدای غزه به بیش از ۱۳ هزار و ۳۰۰ نفر رسید

شمار شهدای غزه به بیش از ۱۳ هزار و ۳۰۰ نفر رسید دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه اعلام کرد که شمار شهدا از آغاز جنگ علیه غزه تاکنون به بیش از ۱۳۳۰۰ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه اعلام کرد که شمار شهدا از آغاز جنگ علیه غزه تاکنون به بیش از ۱۳۳۰۰ نفر رسید که ۵۶۰۰ نفر آن‌ها کودک و ۳۵۵۰ نفر آن زن هستند.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه همچنین اعلام کرد که از آغاز جنگ علیه غزه تاکنون بیش از ۳۱ هزار نفر زخمی شده‌اند که ۷۵ درصد آن‌ها را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند.

در همین ارتباط «زاهر جبارین» مسئول دفتر شهدا، مجروحان و اسرا در جنبش حماس گفت که رژیم صهیونیستی تا کنون، درباره آتش‌بس، وقت‌کُشی می‌کند.

جبارین با بیان اینکه حماس، چارچوب کلی را برای اجرای هر گونه توافق آتش‌بس تعیین کرده است، تأکید کرد که این توافق باید به صورت کامل اجرایی شود.

وی افزود که تا به امروز، رژیم صهیونیستی ۱۳ بار تعهدات خود به میانجی‌ها را زیر پا گذاشته است. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار