رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

هشدار یونیسف درباره خطر شیوع وبا در غزه

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با توجه به آواره شدن ۸۰۰ هزار کودک در نوار غزه درباره خطر شیوع وبا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد که خطر جدی شیوع یک بیماری گسترده در سرزمین‌های اشغالی فلسطین وجود دارد.

صندوق کودکان سازمان ملل هشدار داد که وضعیت وخیم بهداشتی غزه نشان دهنده "طوفان کامل برای تراژدی" است و کمبود سوخت و بدتر شدن وضعیت بهداشتی در غزه، در محاصره شرایط را برای گسترش بیماری ایجاد کرده است.

یونیسف گفت "بدون سوخت کافی، ما شاهد فروپاشی سرویس‌های بهداشتی در غزه خواهیم بود. بنابراین، علاوه بر خمپاره‌ها و بمب ها، یک شرایط بی نظیر برای گسترش بیماری ایجاد خواهد شد. "

جیمز الدر، سخنگوی یونیسف در یک نشست خبری که بصورت مجازی از قاهره سخن می‌گفتۀ، افزود: «این یک شرایط بی نظیر برای تراژدی است. ما با کمبود شدید آب، زباله پراکنده در شهرک‌های پرجمعیت، کمبود غیرقابل قبول توالت، و محدودیت‌های شدید در شستن دست ها، بهداشت شخصی و نظافت مواجه هستیم.»

الدر گفت که احتمال تلفات جانی در غزه به طور قابل توجهی تشدید شده، زیرا تخمین زده می‌شود که ۸۰۰ هزار کودک در این منطقه از خانه‌های خود آواره شده اند.

وی افزود: «اگر دسترسی کودکان به آب و سرویس بهداشتی در غزه همچنان محدود و ناکافی باشد، شاهد افزایش غم انگیز و در عین حال کاملاً قابل اجتناب مرگ کودکان خواهیم بود. همچنین باید به بارش باران در غزه توجه کنیم. اکنون کودکان با خطر جدی شیوع بیماری‌های گسترده مواجه هستند. این امر کشنده خواهد بود.»

یونیسف به ویژه در مورد خطر شیوع وبا در غزه و افزایش تصاعدی مرگ و میر کودکان در صورت شیوع این بیماری نگران است. /ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار