چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

تلاش آلمان برای تقویت پدافند هوایی ارتش اوکراین

تلاش آلمان برای تقویت پدافند هوایی ارتش اوکراین وزیر دفاع آلمان روز سه شنبه در سفر به «کی‌یف» از ارسال سامانه‌های دفاع هوایی برای ارتش اوکراین برای تقابل با جنگنده‌ها و پهپادهای روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، آلمان به اوکراین قول کمک نظامی ۱.۳ میلیارد یورویی دیگر را داده است که شامل چهار سامانه دفاع هوایی«آیریس» وهمچنین ۲۰۰۰۰ گلوله توپ ۱۵۵ میلی متری و سلاح‌های ضد تانک است.

 

به گزارش وبگاه «پراودا» وزیر دفاع آلمان صبح سه شنبه برای یک سفر از پیش اعلام نشده وارد اوکراین شد. وزیر دفاع آلمان در «کی‌یف» در دیدار با همتای اوکراینی خود گفت:«این پنجمین بسته کمک نظامی از زمستان گذشته تاکنون است و مطمئن هستم که به شما در مبارزه با روسیه کمک خواهد کرد.»

 

«هرمان هالوشچنکو» وزیر انرژی اوکراین اخیرا گفت، روسیه در حملات پهپادی خود حدود ۳۰ درصد از زیرساخت‌های انرژی اوکراین را هدف قرار داد. هالوشچنکو با مطرح کردن نیاز به دریافت سامانه‌های پدافند هوایی برای مقابله با روسیه گفت: «ما این پیام را به شرکای خود می‌فرستیم که باید از آسمان خود محافظت کنیم.»

 

وزیر دفاع آلمان در پاسخ به سئوالی درباره انتقال موشک‌های دوربرد «تاروس» به اوکراین گفت که اطلاعات جدیدی در مورد این موشک‌ها ندارد.

 

پیش از آن، وزیر دفاع آلمان گزارش رسانه‌ها مبنی بر 2 برابر شدن کمک نظامی آلمان به اوکراین در سال ۲۰۲۴ به ۸ میلیارد یورو را تایید کرده بود.

 

روزنامه آلمانی «بیلد» اخیرا نوشت، منابعی در وزارت دفاع آلمان گفته‌اند که دولت آلمان در روزهای گذشته تصمیم گرفت که به اوکراین در سال ۲۰۲۴ کمک نظامی اهدا کند. آلمان پیش از این در ماه اکتبر، بسته کمکی حاوی سامانه‌های موشکی، مهمات و نفربرهای زرهی به اوکراین ارائه کرد.

 

به اذعان کارشناسان و مقام‌های غربی و حتی خود اوکراینی‌ها، کی‌یف نتوانسته در ضدحملات علیه ارتش روسیه به‌رغم در اختیار داشتن تسلیحات و تجهیزات پیشرفته غربی موفق عمل کند و تلفات و خسارات سنگینی را متحمل شده است.

 

پیش از این نیز «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا و «مایا ساندو» رئیس جمهور مولداوی نیز در اقدامی تحریک‌آمیز علیه روسیه، برای نشان دادن حمایت خود از اوکراین به کی‌یف سفر کرده بودند.

 

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا (پنتاگون) در سفر به کی‌یف از سفارت ایالات متحده در این شهر بازدید کرد و سپس به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اطمینان داد که حمایت آمریکا از اوکراین ادامه خواهد داشت.

 

آستین به زلنسکی گفت:«پیامی که امروز برای شما آورده‌ام این است که ایالات متحده با شماست. ما برای مدت طولانی با شما خواهیم ماند.»

 

آمریکا از زمان حمله روسیه به اوکراین بیش از ۴۰ میلیارد دلار کمک امنیتی به اوکراین ارائه کرده است.

 

گزارش به‌روز شده رکن اطلاعات وزارت دفاع انگلیس که سه شنبه منتشر شد، آمده است که توقف پرتاب موشک از سوی روسیه نشان‌دهنده ذخیره‌سازی این تسلیحات برای حملات آینده علیه زیرساخت‌های اوکراین است.

 

روسیه در روزهای اخیر ۵۰ پهپاد انتحاری به سمت«کی‌یف» پرتاب کرد. یکی از اهداف روسیه تضعیف پدافند هوایی اوکراین و شکل دادن به فضای نبرد قبل از حملات زمستانی هماهنگ علیه زیرساخت های انرژی اوکراین است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار