تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

تأکید «اردن و مصر» بر ضرورت برقراری آتش‌بس دائمی در غزه

تأکید «اردن و مصر» بر ضرورت برقراری آتش‌بس دائمی در غزه شاه اردن در سفری به قاهره پایتخت مصر با رئیس جمهور این کشور دیدار و درباره تحولات غزه گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۴۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله دوم» شاه اردن روز چهارشنبه با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در قاهره دیدار و درباره غزه گفت‌وگو کرد.

 

دو طرف در این دیدار از حصول توافق آتش‌بس انسانی در نوار غزه استقبال و بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس دائمی و فراهم کردن زمینه ارسال کمک‌های انساندوستانه به غزه تأکید کردند.

 

پس از گذشت ۴۷ روز درگیری میان مقاومت فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی، کابینه تل‌آویو بامداد امروز چهارشنبه با توافق آتش‌بس در غزه موافقت کرد؛ مقامات دولت آمریکایی از میانجی‌گری‌های قطر و مصر در این پرونده تشکر کردند.

 

بنابر گزارش وبگاه اردنی «عمون»، عبدالله دوم و السیسی همچنین مخالفت خود را با سیاست‌های گرسنه‌سازی، مجازات جمعی ملت فلسطین و هر گونه تلاش برای کوچاندن ساکنان غزه اعلام کردند.

 

دو طرف حمایت اردن و مصر از فلسطینیان و ضرورت اقدام جامعه جهانی برای استفاده از فرصت آتش‌بس کنونی جهت ارسال کمک‌ها به غزه و کاهش درد و رنج مردم این منطقه را مورد تأکید قرار دادند.

 

سران اردن و مصر همچنین تلاش برای احیای روند سیاسی با هدف دستیابی به حل‌وفصل فراگیر و عادلانه مسئله فلسطین از طریق راه‌حل دو دولتی را ضروری خواندند.

 

شاه اردن در این دیدار درباره خطرات تشدید حملات رژیم صهیونیستی در قدس و کرانه باختری و افزایش خشونت شهرک‌نشینان نیز هشدار داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار