کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

جمهوری آذربایجان پاسگاه‌های بازرسی جدید در مرز با ایران می‌سازد

رسانه‌های جمهوری آذربایجان روز پنجشنبه اعلام کردند که قرار است این کشور با هدف افزایش ظرفیت‌های ترانزیتی، در مرز با ایران پاسگاه‌های جدید بسازد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۵۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر. جمهوری آذربایجان با هداف استفاده از ظرفیت‌های ترانزیتی قصد دارد در مرز با ایران پاسگاه‌های بازرسی جدید بسازد.

 

به گزارش خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان روز پنجشنبه اعلام کرد که قصد دارد پاسگاه‌های بازرسی جدید در مرز خود با ایران با هدف افزایش ظرفیت‌های ترانزیتی بسازد.

 

بر اساس این گزارش، این موضوع در برنامه اقدام ۲۰۲۴-۲۰۲۶ برای افزایش توان ترانزیتی مسیر‌های حمل و نقل بین المللی عبوری از خاک جمهوری آذربایجان و مصوب «الهام علی اف» رئیس جمهوری جمهوری آذربایجان ذکر شده است.

 

اخیرا نیز «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان در سفر به شهر «باکوم پایتخت جمهوری آذربایجان با الهام علی‌اف دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

براساس اعلام سفارت ایران در باکو، توسعه و تعمیق روابط دوجانبه به خصوص در حوزه‌های اقتصادی و تجاری، آخرین تحولات منطقه قفقاز و همکاری‌های منطقه‌ای در قالب‌های سه جانبه و شش جانبه و رد دخالت کشورهای فرامنطقه‌ای در مسائل کشورهای منطقه از محورهای اصلی این گفت‌وگوی طولانی مدت بود.

 

علی‌اف در این دیدار دوستی ایران و جمهوری آذربایجان را عاملی مهم برای منطقه خواند و حل و فصل مشکلات منطقه را با مشارکت کشورهای منطقه امکانپذیر خواند.

 

در برنامه اقدام پیش‌ بینی شده که ساخت پست‌های بازرسی جدید در منطقه مرزی شهرک «آقبند» در «زنگیلان» واقع در در قلمروی جمهوری خودمختار نخجوان و در منطقه «آستارا» پس از توافق با ایران آغاز شود.

 

یک مقام ارشد جمهوری آذربایجان اخیرا گفت که این کشور دیگرعلاقه‌ای به ایجاد کریدور زمینی از طریق ارمنستان به «نخجوان» ندارد و درعوض درباره این موضوع با ایران گفت‌وگو خواهد کرد.

 

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان اخیرا اعلام کرد که توسعه خط ریلی و استفاده از خاک ایران حکایت از مشارکت مثبت این کشور دارد.

 

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد: «موافقت‌نامه احداث جاده و راه آهن که جمهوری آذربایجان را از طریق خاک جمهوری اسلامی ایران به جمهوری خودمختار نخجوان متصل می‌کند، نشان می‌دهد که ما در مسیر مشارکت مثبت توسعه حمل و نقل با استفاده از مسیرهای جایگزین هستیم.»/ فارس

ارسال نظر