عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

مقام حماس: استقامت ملت غزه، توطئه کوچاندن مردم فلسطین را ناکام گذاشت

مسئول حماس پس از آزادی ۳۹ تن از اسرای فلسطینی گفت پایداری ملت صبور و مجاهد غزه بود که توطئه کوچاندن فلسطینیان را به شکست کشاند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، «زاهر جبارین» مسئول دفتر شهدا، اسیران و مجروحان حماس جمعه شب پس از آزادی ۳۹ تن از اسرای زن و کودک فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی گفت: پایداری ملت صبور و مجاهد غزه بود که توطئه کوچاندن فلسطینیان را به شکست کشاند.

 

به گزارش خبرگزاری سما، وی افزود: اگر پایداری ملت صبور و مجاهد غزه نبود که توطئه کوچاندن فلسطینیان را به شکست کشاند و اگر دلاوری‌های مقاومت نبود که نازی‌های صهیونیست را وادار به پذیرش شروط مقاومت کند، دستاورد توافق آتش‌بس انسانی در غزه محقق نمی‌شد.

 

جبارین گفت:درود بر مقاومت پیروزمند و شایان افتخار که دشمن صهیونیستی را با پایداری و مقابله قهرمانانه خود و حماسه‌سازی در میدان نبرد وادار به پذیرش توافق مبادله جزیی اسرا کرد و به موجب آن بانوان اسیر سرافراز فلسطینی و کودکان اسیر قهرمان از زندان‌های دشمن آزاد شدند.

 

از سوی دیگر پیشتر «جمیل مزهر» معاون دبیرکل جنبش مردمی برای آزادی فلسطین نیز جمعه شب و پس از آزادی اسرا گفت که لحظاتی حساس نبرد با رژیم صهیونیستی، و تاریخ فلسطین، منطقه و تاریخ ملل عرب قرار داریم.

 

وی در پایان به همه محور‌های مقاومت در لبنان بویژه حزب‌الله، یمن، عراق و سوریه درود فرستاد.

 

آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت هفت صبح امروز جمعه (به وقت محلی) آغاز شد.

 

این آتش بس قرار بود روز پنج‌شنبه ساعت ۱۰ به وقت محلی در غزه اجرایی شود که به دلیل آنچه مسائل فنی و لجستیک عنوان شده با یک روز تاخیر از امروز جمعه در غزه اجرایی شد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر