عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ابراز امیدواری دوحه برای دستیابی به آتش‌بس دائم در غزه

ابراز امیدواری دوحه برای دستیابی به آتش‌بس دائم در غزه وزارت خارجه قطر ضمن ابراز امیدواری در خصوص دستیابی به آتش‌بس‌ دائم در نوار غزه، اعلام کرد دوحه اوضاع غزه را از نزدیک زیر نظر خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر، شامگاه امروز (جمعه)،‌ بعد از تبادل اسرا میان حماس و تل‌آویو در کنفرانسی مطبوعاتی حاضر شد و اطلاعات این توافق را اعلام کرد.

 

به دنبال اعلام توافق آتش‌بس موقت میان حماس و تل‌آویو با میانجیگری دوحه، شامگاه امروز، تعدادی از اسرا میان دو طرف مبادله شدند.

 

سخنگوی وزارت خارجه قطر ابتدا اشاره کرد توافق تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس موقت با میانجیگری دوحه، قاهره و واشنگتن صورت گرفته است.

 

او در بخش دیگری از اظهاراتش اشاره کرد ۳۹ زن و کودک اسیر فلسطینی و در مقابل ۱۳ اسیر اسرائیلی، شامگاه امروز، آزاد شدند.

 

ماجد الانصاری در بخش دیگری از اظهاراتش همچنین اشاره کرد ۱۰ شهروند تایلندی و یک شهروند فلیپینی که در میان اسرا بودند، امشب، آزاد شدند.

 

الانصاری در عین حال اشاره کرد کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه شدند و کمک‌های حیاتی در میان مردم توزیع شده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه قطر در ادامه بیان کرد دوحه وظیفه تسهیل تبادل اطلاعات میان حماس، صلیب سرخ و تل‌آویو را برعهده داشته و اوضاع نوار غزه را از نزدیک زیر نظر خواهد داشت.

 

او در پایان همچنین ابراز امیدواری کرد تلاش‌های انجام شده منجر به تمدید آتش‌بس و برقراری آتش‌بس دائم در نوار غزه شود.

 

آتش‌بس چهارروزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت ۷ صبح امروز (به وقت محلی) اجرایی شده است.

 

بعد از گذشت ۴۷ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی «حماس» علیه رژیم صهیونیستی و شکست میدانی ارتش اشغالگران در حمله زمینی به نوار غزه، کابینه رژیم اسرائیل، صبح روز چهارشنبه، توافق آتش‌بس با میانجیگری‌ دولت قطر و مصر را پذیرفت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار