دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب

مقام حماس: استقامت ملت غزه، توطئه کوچاندن مردم فلسطین را ناکام گذاشت

مسئول حماس پس از آزادی ۳۹ تن از اسرای فلسطینی گفت پایداری ملت صبور و مجاهد غزه بود که توطئه کوچاندن فلسطینیان را به شکست کشاند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، «زاهر جبارین» مسئول دفتر شهدا، اسیران و مجروحان حماس جمعه شب پس از آزادی ۳۹ تن از اسرای زن و کودک فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی گفت: پایداری ملت صبور و مجاهد غزه بود که توطئه کوچاندن فلسطینیان را به شکست کشاند.

 

به گزارش خبرگزاری سما، وی افزود: اگر پایداری ملت صبور و مجاهد غزه نبود که توطئه کوچاندن فلسطینیان را به شکست کشاند و اگر دلاوری‌های مقاومت نبود که نازی‌های صهیونیست را وادار به پذیرش شروط مقاومت کند، دستاورد توافق آتش‌بس انسانی در غزه محقق نمی‌شد.

 

جبارین گفت:درود بر مقاومت پیروزمند و شایان افتخار که دشمن صهیونیستی را با پایداری و مقابله قهرمانانه خود و حماسه‌سازی در میدان نبرد وادار به پذیرش توافق مبادله جزیی اسرا کرد و به موجب آن بانوان اسیر سرافراز فلسطینی و کودکان اسیر قهرمان از زندان‌های دشمن آزاد شدند.

 

از سوی دیگر پیشتر «جمیل مزهر» معاون دبیرکل جنبش مردمی برای آزادی فلسطین نیز جمعه شب و پس از آزادی اسرا گفت که لحظاتی حساس نبرد با رژیم صهیونیستی، و تاریخ فلسطین، منطقه و تاریخ ملل عرب قرار داریم.

 

وی در پایان به همه محور‌های مقاومت در لبنان بویژه حزب‌الله، یمن، عراق و سوریه درود فرستاد.

 

آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت هفت صبح امروز جمعه (به وقت محلی) آغاز شد.

 

این آتش بس قرار بود روز پنج‌شنبه ساعت ۱۰ به وقت محلی در غزه اجرایی شود که به دلیل آنچه مسائل فنی و لجستیک عنوان شده با یک روز تاخیر از امروز جمعه در غزه اجرایی شد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار