فرمانده نیروی دریایی سپاه: توانمندی بستن تنگه هرمز را داریم ولی ما فعلا چنین کاری را انجام نمی‌دهیم دستور ویژه پزشکیان درمورد واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان نشست مشترک سران قوا برگزار شد واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور پزشکیان در دیدار اعضای شورای رهبری حماس: کشور‌های اسلامی می‌توانند غزه را دوباره آباد و زندگی را به مردم این منطقه باز گردانند پاشیدن خاک به سمت وزیر آموزش و پرورش بر سر مزار دانش آموزان نخبه کرمانی + فیلم  وزیر کشور خطاب به مردم: سفرهایتان را لغو کنید / کاهش ۲ یا سه درجه‌ای دمای منازل و صرفه جویی می‌تواند در پایداری انرژی کمک کند پزشکیان در پیام تسلیت به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان کرمانی: عاملان و مقصران معرفی شوند حواشی ناتمام ایران خودرو؛ مجلس ورود کرد واکنش امام جمعه قم به دست دادن مرضیه برومند و رضا بابک خطیب جمعه تهران: مذاکره با آمریکا تجربه شد؛ پیشنهاددهندگان تحقیر شدند دستور پزشکیان برای بازبینی پرونده جانبازان برای کاهش هزینه فرمانده معظم کل قوا: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه و عاقلانه نیست/ نباید با آمریکا مذاکره کرد امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش آماده دفاع از ایران است / می‌ایستیم و تا آخرین قطره خون خود را فدا خواهیم کرد دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبری

نقوی‌حسینی: اروپایی‌ها در ماجرای برجام پیرو سیاست‌های آمریکایی‌‌ها هستند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است که اروپایی‌ها در ماجرای برجام، در زمین آمریکا بازی می‌کنند و توان مقابله با سیاست‌‌های گستاخانه آنها را ندارند و به نوعی پیرو سیاست‌های آمریکایی‌ها هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابلاغیه رئیس‌جمهور مبنی بر کاهش تعهدات هسته‌ای ایران در گام سوم، گفت: گام سوم کاهش تعهدات هسته‌ای از دو گام دیگر بسیار حائز اهمیت است، زیرا سطح فعالیت‌های تحقیق و توسعه هسته‌ای کشور بدون محدودیت انجام خواهد شد.

 

وی با تأکید بر اینکه ایران قصد باج‌خواهی از غربی‌ها برای کاهش سطح تعهدات هسته‌ای‌اش را ندارد، اظهار داشت: جمهموری اسلامی در چارچوب برجام و براساس همان مفادی که غربی‌‌ها آن را امضا کرده‌اند، نسبت به کاهش تعهداتش در برجام اقدام می‌کند.

 

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا و پس از خروج آمریکا از برجام، امیدی به پایبندی اروپایی‌ها به مفاد برجام نداشت؛ پس از خروج غیرقانونی آمریکا از برجام، اروپایی‌ها نشان دادند که مستعمره آمریکا هستند و نمی‌توانند به طور مستقل در مجامع جهانی تصمیم‌گیری کنند.

 

نقوی‌حسینی با بیان اینکه اروپایی‌ها عزمی برای پایبندی به توافق هسته‌ای ندارند، گفت: با تجربیاتی که طی سال‌های اخیر و به‌خصوص پس از خروج آمریکا از برجام به دست آمده، نشان می‌‌دهد که اروپایی‌ها در ماجرای برجام، در زمین آمریکا بازی می‌کنند و توان مقابله با سیاست‌‌های گستاخانه آنها را ندارند و به نوعی پیرو سیاست‌های آمریکایی‌ها هستند.

 

وی تأکید کرد: اروپایی‌ها مسئول تبعات کاهش تعهدات هسته‌ای ایران ذیل برجام هستند و باید پاسخ‌گوی بدعهدی آمریکایی‌‌ها نیز باشند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: گام سوم تعهدات برجامی ایران با قدرتی بیشتر از قبل برداشته خواهد شد و اروپایی‌ها نیز تاکنون خلاف تعهدات‌‌شان عمل کرده‌اند و ما نیز باید اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار