بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

اروپایی‌ها هرگز نمی‌توانند مستقل از آمریکا تصمیم بگیرند

اروپایی‌ها هرگز نمی‌توانند مستقل از آمریکا تصمیم بگیرند نقوی حسینی گفت: ایران به هیچ وجه در مورد هیچ موضوع جدیدی مذاکره نمی‌کند چرا که پیش از این همه مذاکرات انجام شده و تعهدات طرفین تعریف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۵۹۵

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن رد هرگونه مذاکرات جدید گفت: اروپایی‌ها هرگز نمی‌توانند مستقل از آمریکا تصمیم بگیرند و به نظر من آن‌ها به تعهداتشان عمل نخواهند کرد.

سید حسین نقوی حسینی در پیشوا، ضمن رد هرگونه دستورالعمل مذاکره جدید با آمریکا و طرف‌های غربی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به‌دنبال هیچ نوع مذاکره جدیدی نیست، نه مذاکره جدیدی در دستور کار است و نه اینکه پیرامون موضوعات جدیدی مذاکره وارد می‌شود، بلکه هدف ایران از کاهش تعهدات برجامی این است که طرف مقابل به تعهدات برجامی خویش بازگردد و به تعهدات برجامی خود عمل کند چرا که ایران تاکنون به همه تعهدات خود عمل کرده است بنابراین طرف مقابل باید به تعهداتش بازگردد.

 

وی ادامه داد: ایران به هیچ وجه در مورد هیچ موضوع جدیدی مذاکره نمی‌کند چرا که پیش از این همه مذاکرات انجام شده و تعهدات طرفین تعریف شده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف ما از انجام مذاکرات فقط انجام تعهدات طرف مقابل است تصریح کرد: اگر غربی‌ها آمادگی عمل به تعهداتشان را داشته باشند و برای انجام آن پیشنهاد داشته باشند در مورد انجام تعهدات آن‌ها گفت‌وگو می‌کنیم اما مذاکره جدید یا پیرامون موضوع جدیدی مذاکره نخواهیم کرد و فقط در مورد انجام تعهدات برجامی 1+5 که به 1+4 تبدیل شده است مذاکره می‌کنیم.

 

نقوی حسینی در پایان خاطرنشان کرد: اروپایی‌ها همواره نشان داده‌اند که قادر نیستند به تعهدات برجامی خود عمل کنند آن‌ها هرگز نمی‌توانند مستقل از آمریکا تصمیم بگیرند بنابراین به نظر من آن‌ها به تعهداتشان عمل نخواهند کرد.

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار