برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

گاردین: تحریم‌های روسیه بیشتر به ضرر اروپا شد

گاردین: تحریم‌های روسیه بیشتر به ضرر اروپا شد روزنامه گاردین گزارش داد، تحریم‌ها آن قدر که به ضرر اروپا بوده، بر اقتصاد روسیه تاثیر نگذاشته است و پیش‌بینی می‌شود رشد اقتصادر روسیه از رشد منطقه یورو پیشی بگیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از روزنامه گاردین، تحریم‌های غرب تاکنون نتوانسته رشد اقتصادی روسیه را متوقف کند و پیش‌بینی می‌شود که از رشد اقتصادی منطقه یورو پیشی بگیرد.

شرکت سرمایه‌گذاری آموندی، بزرگ‌ترین صندوق در اروپا به لحاظ دارایی، پیش‌بینی کرده است، تولید ناخالص داخلی روسیه در سال 2024 برابر با 1.5 درصد خواهد بود. این درحالی‌است که اقتصاد منطقه یورو در سال آینده تنها 0.5 درصد رشد خواهد کرد.

وینسنت مورتیه، مدیر عامل آموندی، در یک کنفرانس خبری در پاریس گفت: « این بدان معناست که آمریکا، اروپا، ژاپن، استرالیا -یعنی کشورهای توسعه یافته بزرگ، نمی‌توانند یک کشور را به صورت موثر و کارآمد تحریم کنند... ما فقط می‌توانیم ابراز تاسف کنیم، اما این یک واقعیت است.»

مورتیه خاطرنشان کرد، تحریم‌ها تاحدی بر برخی افراد و نهادهای روسی که دارایی‌های آنها در 20 ماه گذشته مسدود شده، تأثیر داشته با این حال عملا بر واردات و صادرات روسیه تاثیر نگذاشته است.

روسیه پس از اینکه دسترسی به بازارهای غربی را از دست داد، بیشتر مبادلات تجاری خود را به صورت موفقیت‌آمیزی به سوی کشورهای گروه بریکس (برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی) و کشورهایی نظیر ترکیه و قزاقستان سوق داده است. این کشورها از تجارت با کشورهای تحت تحریم سود می‌برند.

وی افزود: «این کار بررسی یک واقعیت است. در نهایت، اگر به بررسی جنگ در اوکراین بپردازیم: اروپا به طور مستقیم و شدید آسیب دیده است. (تاثیر تحریم‌ها) برای آمریکا خنثی بوده اما ترکیه، آسیای مرکزی و آسیا به طور کلی از آن سود برده‌اند.»

آمارهای جدید نشان می‌دهد که این کشور تاکنون خود را با تحریم‌ها وقف داده، به طوری که وزارت دارایی روسیه رشد 3 درصدی را تا پایان سال پیش بینی کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار