بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ

طرح مجلس برای چابک سازی دولت

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به طرح ساماندهی جامع مدیریت شهری و روستایی ، گفت: برای چابک سازی دولت، می‌توان بسیاری از امور را به مدیریت شهری واگذار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی جامع مدیریت شهری و روستایی در مجلس، گفت: طرح مذکور را از ابتدای مجلس یازدهم پیگیری کردیم و با این که طرح مذکور در کمیسیون شوراها تصویب و کلیات آن هم در صحن مجلس تصویب شده است؛ اما با توجه به ذینفع بودن برخی سازمان‌ها، اشخاص ، تاکنون نتوانستیم آن را به صورت کامل به تصویب برسانیم.

 

وی با بیان اینکه شهر، مستقل بوده و مدیریت شهر هم باید مستقل باشد، افزود: در حال حاضر نهادهای متعددی در مدیریت امور شهر و ارائه خدمات نقش دارند که در برخی موارد سبب تعارض در بخش‌های مختلف می‌شود ؛ مطالعاتی که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس انجام شده، اکثر کلان شهرهای دنیا این الگو را اجرا کرده و نتایج بسیار خوبی نیز از آن به دست آورده‌اند.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اضافه کرد: برای چابک سازی دولت، می‌توان بسیاری از امور را به مدیریت شهری واگذار کرد.

 

جوکار با اشاره به لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور، خاطرنشان کرد: اخیراً در برنامه هفتم بحث ایجاد ساختار جدید در روستاها مطرح شد، زمانی که در روستا، شورا و دهیار وجود دارد، نیازی به ایجاد سازمان دیگر نیست و باید برای مدیریت بهتر، دهیاری را تقویت کرد.

 

نماینده یزد در مجلس با تاکید بر اینکه اگر دهیاری تقویت شود، متولی تمام اقدامات روستا خواهد شد، اظهار کرد: قطعا با راه‌اندازی یک سازمان جدید در روستاها، در این روستا‌ها هم مانند شهرها با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار