عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد

گروه فرهنگیان به کنکور ۱۴۰۳ اضافه شد

رئیس سازمان سنجش با اشاره به آغاز ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۳ از امروز گفت: علاوه بر شاخه‌های ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان‌های خارجه، امسال برای نخستین بار گروه فرهنگیان به کنکور اضافه شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در نشست خبری با موضوع ثبت‌نام کنکور کارشناسی 1403 گفت: در کنکور 1402 فرآیند تقلب را که مبتنی بر تجهیزات جاسوسی بود را خنثی کردیم و تعدادی از تجهیزاتی که گرفته شد اصلاً فرصت استفاده پیدا نکردند.

 

وی افزود: کنکور 1402 بدون هیچ‌گونه شبهه و حاشیه برگزار شد، همچنین در همکاری با آموزش و پرورش مسئله مغایرت معدل به شکل دقیقی حل شد و گزارشی در این باره نداشتیم.

 

رئیس سازمان سنجش گفت: تأخیر 25 روزه در اعلام نتایج کنکور وجود داشت که آن هم به دلیل اعمال قطعی معدل بود.

 

پورعباس بیان کرد: ثبت‌نام کنکور 1403 از امروز آغاز می‌شود و داوطلبان باید پروفایل خود را در سایت سازمان سنجش ایجاد کنند و یک منزلگاه الکترونیک برای آنها ایجاد می‌شود که تمام سابقشان قابل دسترسی است.

 

وی با اشاره به آزمون اختصاصی کنکور برای دانشگاه فرهنگیان گفت: داوطلبان می‌توانند در کنار گروه‌های آزمایشی ریاضی، تجربی و انسانی، گروه فرهنگیان را هم انتخاب کنند.

 

پورعباس ادامه داد: آزمون فرهنگیان شامل سه مرحله آزمون کتبی، مصاحبه و گزینش است و سوابق تحصیلی برای تمام گروه‌های آزمایشی به شکل قطعی است.

 

وی افزود: برای سه گروه ریاضی، تجربی، انسانی و گروه فرهنگیان سهم سوابق تحصیلی 50 درصد و کنکور 50 درصد است.

 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: در گروه هنر و زبان‌های خارجی ضرایب متفاوت است‌، همچنین در گروه فرهنگیان 50 درصد مربوط سوابق تحصیلی، 25 درصد کنکور و 25 درصد نمرات مصاحبه حضوری است.

 

پورعباس گفت: داوطلبانی که گروه فرهنگیان را انتخاب می‌کنند علاوه بر دروس اختصاصی شاخه ریاضی، تجربی و انسانی، دفترچه اختصاصی فرهنگیان هم خواهند داشت.

 

رئیس سازمان سنجش ادامه داد: نوبت اول کنکور 6 و 7 اردیبهشت و نوبت دوم 7 و 8 تیر ماه 1403 است.

 

علی صدر سرپرست معاونت آزمون‌های سازمان سنجش امروز اعلام کرد: داوطلبان در بازه زمانی اعلام شده برای ثبت‌نام کنکور اقدام کنند.

 

وی افزود: در گروه زبان و هنر سهم سوابق تحصیلی 28 درصد است، چون فقط دروس عمومی ملاک هستند و سهم کنکور 72 درصد است.

 

صدر گفت: در گروه زبان‌های خارجه، زبان‌های انگلیسی، فرانسه، آلمانی، ایتالیایی و روسی را خواهیم داشت.

 

سرپرست معاونت آزمون‌های سازمان سنجش با اشاره به اینکه در جلسه کنکور دفترچه آزمون فرهنگیان به صورت مجزا برای داوطلبانی که این‌ زیر گروه را انتخاب کردند، ارائه خواهد شد، گفت: این دفترچه علاوه بر دفترچه گروه‌های اصلی ریاضی، تجربی و انسانی است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار