دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

آموزگارانی که معلم ورزش هستند !

معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه اجرای زنگ ورزش در مدارس اجباری است، گفت: مدارس ابتدایی دو زنگ ورزش در طول هفته دارند که باید توسط آموزگاران اجرا شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، زنگ ورزش دانش‌آموزان از جمله معدود بخش‌های مورد علاقه دانش‌آموزان در فضای خشک آموزش در مدارس ایران است.

 

کمبود امکانات و تجهیزات در مدارس دولتی، زنگ ورزش دانش‌آموزان را هم تحت‌الشعاع قرار داده است و عمده مدارس فرسوده و قدیمی در برخی مناطق کشور از جمله کلانشهر تهران، برای دویدن و تحرک دانش‌آموزان در زنگ‌های تفریح هم فضای کافی ندارند.

 

در کنار نبود فضای کافی و تجهیزات مناسب برای ورزش دانش‌آموزی، کمبود معلم ورزش متخصص نیز مشکلی مضاعف است، در دوره ابتدایی معلم ورزش وجود ندارد و این مسئولیت بر عهده آموزگاران قرار گرفته است که عمدتاً به رها کردن دانش‌آموزان در حیاط مدرسه برای بازی و نرمش خلاصه می‌شود یا اینکه زنگ ورزش که اتفاقاً مورد علاقه دانش‌آموزان است برای آموزش دروسی همچون ریاضی و علوم هزینه می‌شود که از نگاه معلم اهمیت بیشتری دارند!

 

اجرای زنگ ورزش اجباری است

صادق ستاری‌فرد؛ معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اجرای صحیح زنگ ورزش در مدارس اظهار کرد: زنگ ورزش همانند سایر زنگ‌ها جزو تقویم درسی رسمی بوده و اجرای این برنامه تکلیفی و اجباری است.

 

وی افزود: اجرای زنگ ورزش فقط برای دانش‌آموزانی اجباری نیست که مشکل سلامت و پزشکی داشته باشند آن هم با ارائه گواهی پزشکی.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اگر مدرسه‌ای زنگ ورزش را اجرا نکند، تخلف است، در پاسخ به این پرسش که برخی معلمان ابتدایی در زنگ ورزش دانش‌آموزان را برای بازی در حیاط مدرسه رها می‌کنند، گفت: معلمان دوره ابتدایی در هفته 24 ساعت تدریس دارند و زنگ ورزش هم مانند درس هنر جزو تکالیف معلمان ابتدایی محسوب می‌شود.

 

زنگ ورزش دوره ابتدایی توسط آموزگاران اجرا می‌شود

ستاری‌فرد با اشاره به اینکه زنگ ورزش دانش‌آموزان دوره ابتدایی باید 2 زنگ باشد، یادآور شد: این موضوع به همه استان‌ها ابلاغ شده است. معاونت آموزش ابتدایی به استان‌ها ابلاغ کرده است که دانش‌آموزان ابتدایی باید هر روز 5 زنگ داشته باشند اما برخی از مدارس، زنگ‌ها را با هم ادغام می‌کنند که این کار قانونی نیست و هر زنگ نهایت باید یک ساعت باشد.

 

وی با بیان اینکه توانمندسازی معلمان ابتدایی و آموزگاران برای اجرای هر چه بهتر درس تربیت بدنی در دستور کار است، ادامه داد: تلاش این است که آموزش‌ها و توانمندی را به سمت صدور گواهی ببریم تا خودمان هم بدانیم که چه تعداد از معلمان به توانمندی و مهارت لازم رسیده‌اند و چه تعداد هم نیاز به آموزش بیشتر دارند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار