آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

تصمیم شهرداری تهران برای خرید ۲ هزار دستگاه اتوبوس برقی

تصمیم شهرداری تهران برای خرید ۲ هزار دستگاه اتوبوس برقی شهردار تهران درباره آخرین وضعیت خرید هزار دستگاه اتوبوس ۱۲ متری و هزار دستگاه اتوبوس ۱۸ متری با سوخت پاک گفت: در حال حاضر در مرحله انتخاب شرکت‌های تولیدکننده و انتخاب نوع اتوبوس‌ها هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. علیرضا زاکانی؛ شهردارتهران درباره آخرین وضعیت خرید هزار دستگاه اتوبوس 12 متری و هزار دستگاه اتوبوس 18 متری با سوخت پاک اظهار کرد: در حال حاضر در مرحله انتخاب شرکت‌های تولیدکننده و انتخاب نوع اتوبوس‌ها هستیم.

 

شهردار تهران تصریح کرد: ما در سفر به چین از پنج شرکت تولیدکننده بازدید داشتیم. سه شرکت تولیدکننده اتوبوس، یک شرکت تولیدکننده وَن و دیگری تولیدکننده سواری بود.

 

وی با بیان اینکه برای انتخاب اتوبوس‌های جدید تهران منحصر به این پیشنهادات باقی نمانده و در حال بررسی دیگر پیشنهادات نیز هستیم، یادآور شد: یک تیم کاری برای نهایی کردن مذاکرات از چین وارد ایران شده است. تلاش می‌کنیم تا در روزهای آینده با اعمال نظر کارشناسی، انتخاب اتوبوس‌ها نهایی شود.

 

زاکانی درباره تأمین اعتبارات ارزی خرید این اتوبوس‌ها افزود: امیدواریم مدل تأمین مالی مورد نیاز نیز با کمک و مصوبات بانک مرکزی به نتیجه برسد و در آینده نزدیک بتوانیم اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و ون‌های برقی جدید را در سطح شهر ببینیم.

 

شهردار تهران درخصوص آخرین وضعیت تأمین 791 دستگاه واگن مترو توسط طرف چینی نیز گفت: طراحی این واگن‌ها از یک سال گذشته دنبال شد تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود. به این ترتیب توانستیم زمان تولید اولین سری از واگن‌ها را با موافقت طرفین از 23 ماه به حدود یک‌سال کاهش دهیم. همان‌طور که قبلاً اعلام شد سال آینده اولین رام‌ وارد تهران می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر قرارداد تولید واگن‌ها وارد مرحله اجرایی شده و براساس متن قرارداد، باید اولین رام‌ کامل قطار در زمان مقرر به تهران تحویل داده شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار