گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد

تصمیم تل‌آویو برای تصویب بودجه‌ای «بی‌سابقه» به منظور تامین مالی جنگ

تصمیم تل‌آویو برای تصویب بودجه‌ای «بی‌سابقه» به منظور تامین مالی جنگ سخنگوی کابینه رژیم اسرائیل بعد از گزارش رسانه‌های داخلی درباره هزینه‌های بالای جنگ، می‌گوید تل‌آویو، امروز (دوشنبه)، بررسی طرحی «بی‌سابقه» برای تأمین مالی نیازهای جنگی را مورد بررسی قرار خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، کابینه رژیم اسرائیل، امروز (دوشنبه)، برای تأمین نیازهای جنگی، تصویب بودجه‌ای «بی‌سابقه‌» و متمم به‌ارزش ۸ میلیارد دلار را مورد بررسی قرار خواهد داد.

 

«اوفیر جندلمان» سخنگوی عربی نخست‌وزیر رژیم اسرائیل با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه «ایکس» (توئیتر سابق) در این باره گفت: «امروز در کابینه بودجه‌ای بی‌سابقه به ارزش ۳۰ میلیارد شِکِل مطرح خواهد شد که می‌تواند تمام نیازهای نظامی‌ برای دفاع، حمله، رسیدگی به مسئله اسارت ربوده‌شدگان، مجروحان، کشته‌شدگان و شهروندانی که خارج شدند را جوابگو باشد».

 

او در ادامه بدون اشاره به جزئیات بیشتری درباره این طرح، افزود: «همچنین این بودجه تداوم رونق اقتصادی را تضمین خواهد کرد».

 

کابینه اسرائیل در حالی این طرح را امروز در جلسه خود مورد بررسی قرار خواهدداد که اخیرا برخی از رسانه‌های اسرائیلی خبر داده‌اند جنگ غزه تأثیر بسزایی بر اقتصاد اسرائیل داشته است.

 

رژیم اسرائیل از زمان آغاز جنگ تاکنون در اقدامی هزینه‌بر حدود ۳۶۰ هزار سرباز و افسر ذخیره خود را برای جنگ فراخوانده است.

 

از سوی دیگر، غیبت نیروهای ذخیره در محل کارشان، باعث شده است اقتصاد اسرائیل متحمل فشارهای قابل‌توجهی باشد. رژیم اسرائیل تاکنون حدود ۲۵۰ هزار شهرک‌نشین را از جنوب و شمال اراضی اشغالی خارج کرده و با هزینه‌های دولتی، آن‌‌ها را در هتل‌‌ها و مسافرخانه‌ها اسکان داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار