سقف مجاز خرید طلا اعلام شد / مالیات طلا چقدر است؟ رایزنی عراقچی با وزرای خارجه ۳ کشور اروپایی و هماهنگ‌کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا آخرین جزئیات حمله تروریستی به پلیس در ایرانشهر + فیلم علم‌الهدی: مردم در برابر تبلیغات سازش‌گرایانه هوشیار باشند قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول وحشت اسرائیلی‌ها از موشک جدید ایران خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟ ورود کمیته انضباطی به بیماری هپاتیت سرژ اوریه سرلشکر حاتمی: پاسخ نیروهای مسلح به هرگونه تجاوز، کوبنده خواهد بود عزم جزم اینتر برای فروش مهدی طارمی خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است هشدار وزیر کار درباره وضعیت بازنشستگان / سن بازنشستگی کاهش می‌یابد؟ هواداران مرد تراکتور محروم شدند کشتی آزاد جوانان ایران سوم جهان شد/ قهرمانی آمریکا با اختلاف ۷۴ امتیاز

مشکلات دهان و دندان را با این گیاه حل کنید

جویدن دانه هل می‌تواند سطح pH دهان را تغییر دهد و به بدن کمک کند بزاق بیشتری تولید کند. این به مرطوب نگه داشتن دهان شما کمک می‌کند و از شما در برابر مشکلات سلامت دندان محافظت می‌کند. حداقل، هل میتواند به عنوان یک خوشبو کننده نفس موثر عمل کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ هل به عنوان افزودنی جذاب به چندین غذا و نوشیدنی، مکمل غذا‌های شیرین و خوش طعم است. اگرچه به اندازه دارچین یا زنجبیل محبوب نیست.

هل بومی هندوستان بوده و مدتهاست که در سرتاسر جهان به دنبال آن بوده است. در مصر باستان، دانه‌های آن به‌عنوان شکل اولیه خمیردندان و دهان‌شویه استفاده می‌شد. همچنین راه خود را به تمدن‌های بزرگ یونان و روم باستان باز کرد، جایی که عمدتاً به عنوان عطر استفاده می‌شد.
هل فرصتی عالی برای اضافه کردن طعم به غذا‌ها و نوشیدنی‌ها و در عین حال محدود کردن کالری و چربی ارائه می‌دهد.

هل میتواند یک منبع عالی برای:

ویتامین سی
ریبوفلاوین
نیاسین
منیزیم
پتاسیم

یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده حاوی:

۶ کالری
کمتر از ۱ گرم پروتئین
کمتر از ۱ گرم چربی
۱ گرم کربوهیدرات
۱ گرم فیبر

فواید بالقوه هل برای سلامتی

هل یک روش کم کالری برای طعم دادن به انواع غذا‌ها فراهم می‌کند. این می‌تواند سبزیجات را خوشمزه‌تر کند، که ممکن است این احتمال را افزایش دهد که از مزایای سلامتی آن‌ها بهره‌مند شوید.

هل همچنین می‌تواند:

احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهید. هل می‌تواند التهاب را کاهش دهد و از سلول‌های شما در برابر چیزی به نام استرس اکسیداتیو محافظت کند، عدم تعادل بین رادیکال‌های آزاد و آنتی اکسیدان‌ها که می‌تواند منجر به تعدادی از مشکلات پزشکی شود.‌
می‌تواند به بدن شما کمک کند تا انسولین را بهتر مدیریت کند.
تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده منظم از پودر هل می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. این می‌تواند مواردی مانند حملات قلبی و سکته را کمتر احتمال دهد.
وقتی مقادیری هل در غذا دارید، هیچ خطر مستندی وجود ندارد. افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا نباید هل را جز برای طعم دادن به غذا مصرف کنند.
برای تعیین تأثیر مقادیر زیاد هل بر زنان باردار یا شیرده به تحقیقات بیشتری نیاز داریم.
اگر قصد دارید هل را به عنوان مکمل مصرف کنید، با پزشک خود صحبت کنید. / صد آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر