پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

چراغ سبز تل آویو به آزادی ۵۰ زندانی فلسطینی در مقابل ۲۰ اسیر دیگر

چراغ سبز تل آویو به آزادی ۵۰ زندانی فلسطینی در مقابل ۲۰ اسیر دیگر روزنامه عبری تایمز اسرائیل دوشنبه شب اعلام کرد که سران کابینه اسرائیل از آزادی ۵۰ زندانی زن فلسطینی در مقابل ۲۰ اسیر اسرائیلی طی آتش بس موقت ۲ روزه جدید با حماس موافقت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، کابینه جنگی رژیم اسرائیل با اشاره به استقبال اسرائیل در تمدید آتش بس با هدف تبادل بیشتر اسرا از آمادگی این رژیم به آزادی ۵۰ اسیر فلسطینی دیگر خبر داد.

 

در همین ارتباط، روزنامه تایمز اسرائیل دوشنبه شب گزارش داد: «کابینه جنگی اسرائیل امشب فهرستی از ۵۰ زندانی زن فلسطینی را به عنوان بخشی از توافقنامه تمدید آتش بس موقت ۲ روزه جدید با حماس در مقابل آزادی حدود ۲۰ اسرائیل نزد حماس موافقت کرده است.»

 

از سوی دیگر، سخنگوی کابینه رژیم اسرائیل تاکید کرد: در جنگ حداقل ۱۲۰۰ اسرائیلی کشته شدند و بیش از ۹ هزار اسرائیلی دیگر نیز زخمی شدند.

 

این سخنگو افزود: حماس می‌داند که ما از تمدید آتش بس استقبال می‌کنیم و می‌خواهیم که ۵۰ اسیر اسرائیلی آزاد شوند.

 

وی افزود: به خانواده‌های ۳۹۲ نظامی اسرائیلی که از ۷ اکتبر تا کنون کشته شدند، کشته شدن آنان را اطلاع دادیم.

 

وی تصریح کرد: هنوز ۱۸۴ اسیر اسرائیلی که ۸۰ تن از آنها دو تابعیتی هستند در اختیار حماس هستند.

 

سخنگوی کابینه رژیم اسرائیل در ادامه گفت: اگر حماس تمدید آتش را بخواهد در مقابل هر روز آتش بس اضافی باید ۱۰ اسیر را آزاد کند.

 

پیشتر وزارت امور خارجه قطر اعلام کرده بود که جنبش حماس ۶۹ اسیر اسرائیلی را در مقابل آزادی ۱۵۰ زن و کودک اسیر فلسطینی در چهار روز اول توافق آتش بس که دو طرف با میانجیگری قطری-مصری-آمریکایی به دست آوردند، آزاد کرده است.

 

در همین حال، ناتو خواستار تمدید آتش بس انسانی در غزه شد.

 

ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو امروز خواستار تمدید آتش بس انسانی در نوار غزه شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار